MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

09.09.2016.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: EPA 

 

45 ljudi probdjelo noć u gondolama ponad Mt. Blanca

Jučer u kasnim popodnevnim satima dogodio se kvar gondole koja prevozi turiste preko glečera.

U trenutku kvara u gondolama je bilo 110 ljudi, a brzom reakcijom 3 helikoptera 65 putnika je vrlo brzo prizemljeno. No zbog nemogućnosti spašavanja putnika tijekom noći, ostatak zatočenih morao je čekati jutarnje sate kada je akcija nastavljena.

Prema informacijama lokalnih vlasti, službe spašavanja su tijekom čitave noći bile u kontaktu s putnicima te su ih snabdijevali s vodom i drugim potrepštinama. U akciji spašavanja sudjeluju tri helikoptera, a prisutni su spasilački timovi iz Italije, Francuske i Švicarske.

Do zastoja gondole je došlo zbog prepletanja nosivog užeta, no točan uzrok takve nesvakidašnje situacije još uvijek nije potpuno jasan. Akcija spašavanja nastavljena je danas u 6:30 sati.   

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

    Prikazano 0 od 0 komentara

    Sve komentare pogledajte na forumu

    • Vijesti

    • Info

    © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 212240
    Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
    Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

    ISSN 1845-5891

    e-mail: info@skijanje.hr

    Marketing:
      marketing@skijanje.hr