MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

02.02.2006.      

Autor: Ante PašalićThn2:SurfShop 

Najvažniji sajam zimskih sportova na svijetu! Svi koji se smatraju sudionicima snježnih sportova bili su u Munichu, od 29.1. do 1.2.2006 i predstavljali svoje proizvode za sezonu 06/07.!

Prema službenim podacima sajam je posjetilo preko 60.000 posjetitelja, s nešto više od 1800 izlagača u 12 mega paviljona, Muenchenskog Messe/ICM sajma.

Noviteta u snowboard i ski industriji za nadolazeću sezonu ima jako puno. Čak previše da bi sve stigli i nabrojati. Odlučili smo se za Foto članak, kako bi vam na najbolji način prenijeli nove proizvode za sezonu 06/07.

Veći broj proizvođača nije dozvoljavao fotografiranje njihovih proizvoda za nadolazeću sezonu, tako da ćete biti, nažalost, zakinuti za fotografije nekih brandova i proizvođača.

Posebna pažnja nadolazeće se sezone posvećuje freestyle skijama. Ima ih doslovno na svakom koraku i svi ih proizvode. Čak su se i neki snowboard proizvođači odlučili na proizvodnju freestyle skija, koje su, prema prvim testovima, čak odlične. Freeride i freestyle skijanje u usponu je i u Europi, a to su proizvođači i prepoznali.




Option Snowboards, odlični pro- modeli Chris Dufficy-a i Kevin Sansalone-a. NFA clothing ima odlične modele za nadolazeću sezonu.



Scott USA, ugodno iznenađenje s izvrsnim dizajnom njihovog Outerware-a.



CEBE



Kneissl, zanimljive skije, posebnu pažnju privlačile su male big footie.



Briko goggles



K2 Saloon, definitvno jedan od najzanimljivijih izlagača na ovogdišnjem ISPO-u. Legendarni Glen Plake je bio prisutan sa svojom "irokezom", ali nije bio raspoložen za fotografiranje.



K2 skije.



Dallbelo pancerice



Arnette goggles, s odličnim modelima za slijedeću sezonu.
Dizajn im je odličan, što će ih sigurno vratiti na staru slavu, nakon nekoliko godina stagnacije.



ROXY Skis, proizvođač skija samo za žene. Sestrinska tvrtka
QuickSilvera odnosno Rossignola.

 

 

 

 

Sljedeći članak »

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 56082
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr