MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

10.01.2017.      

 

Platak u iščekivanju pola metra snijega

Prognostičke karte konačno pokazuju nešto što će razveseliti ljubitelje snijega

Val snježnih padalina očekuje nas u Hrvatskoj, ali i okolnim zemljama, krajem tjedna. No sudeći po prognozama najviše bi ga se trebalo nadati na Platku i to preko 50 centimetara.

Što će se od prognoza obistiniti i zadržati na tlu treba vidjeti, pogotovo jer je uz veliku količinu oborina najavljen i jak vjetar.

Na Platku su, inače, od nedavno u radu obnovljeni Mali dom s novim zakupcima, te obnovljeno prizemlje Velikog doma u kojemu je sada u funkciji samoposlužni restoran, a i ostali ugostiteljski objekti svakodnevno rade u iščekivanju posjetitelja koje bi im, novi snijeg, zasigurno donio. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 54588
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr