MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

17.03.2011.      

 

Skijanje u gaćama u čast velikog Globusa

Veliki Kristalni globus stiže podno Sljemena. Izniman rezultat zahtjeva i iznimnu proslavu. Pridružite nam se u ludoj ideji koja će svjetlo dana ugledati u utorak 22.03. u 16 sati

Ne želimo ispasti neozbiljni. Kolega Željko Ivnik u svojoj je kolumni najavio kako će predvoditi nekolicinu navijača koja će se u donjem rublju spustiti niz Crveni spust ukoliko Ivica donese veliki Globus ove sezone pod Sljeme. Ivica je svoje napravio, sada je red na nama.

Predvođeni Ivnikom i magazinom Skijanje.hr, nekolicina navijača (5, 10, 100 ili 1000... ovisi prvenstveno o vama!) ima cilj napraviti počasni spust na Sljemenu, obučeni samo u donje rublje ili kupaće kostime. Svoj dolazak i prisustvovanje ovoj ludoriji potvrdio je i sam najbolji skijaš svijeta, stoga pozivamo sve navijače, ljubitelje skijanja, prijatelje i sve one koji su ove, ali i prijašnjih sezona strepili nad svakim Ivičinim zavojem, da nam se pridruže u utorak na Sljemenu i proslave ovaj veliki rezultat.

"Hahaha, ovo je luda ideja! Doći ću na Sljeme pozdraviti navijače. Vidimo se!", poručio je Ivica svojim navijačima iz Lenzerheidea.

Za sve hrabre skijašice (kupaći kostimi su dozvoljeni) i skijaše predviđeno je grijanje, ali i druženje u nekom od sljemenskih restorana, netom nakon skijanja.

Budući da sljemenske staze više ne rade, morat ćemo improvizirati. Najvjerojatnije se neće skijati cijeli Crveni spust, nego samo gornji dio, nakon čega neće biti problem ohlađena tijela malo zagrijati hodanjem uzbrdo, a svesrdnu pomoć motornim sanjkama su nam obećali i vrijedni djelatnici sljemenskog skijališta i Zagrebačkog holdinga.

Svi su dobro došli! Vidimo se u utorak u 16h! :)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 215521
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr