NATJECANJA

»

SKIJANJE

06.12.2016.      

Autor: Antonio Gizdulić

Foto: Goran Razić (arhiva Skijanje.hr)

 

Gotova sezona za Natka Zrnčića Dima

Nakon pada na treningu spusta u francuskom Val d' Isereu, Natko Zrnčić Dim doživio je tešku ozljedu lijevog koljena te je podvrgnut operaciji. Time je nažalost završio ovu skijašku sezonu.

Francuski Val d'Isere ipak nećemo pamtiti po dobrome. Nakon izvrsnog rezultata Filipa Zubčića, stižu loše vijesti o posljedicama pada našeg sjajnog reprezentativca Natka Zrnčića Dima. Kako smo već prenijeli, Natko je doživio pad na treningu spusta uoči utrke superveleslaloma, no smatralo se kako ozljeda nije toliko teška. Danas nažalost stižu ponešto drugačije informacije. Hrvatski skijaški savez potvrdio je kako je Natko podvrgnut operativnom zahvatu te da je za njega ova sezona završila. Navode kako je "utvrđeno da je prednji križni ligament u potpunosti puknuo, nažalost više nego što je pokazao pregled magnetskom rezonancom te je odmah odrađen zahvat rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta."

Natku slijedi rehabilitacija i potpuni oporavak od ozljede.  Želimo mu da se na skijaške staze vrati još jači i apsolutno spreman za sljedeću olimpijsku sezonu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 18589
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr