NATJECANJA

»

SKIJANJE

29.01.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Na Svjetsko prvenstvo s 14 natjecatelj(ic)a

5 skijašica i 9 skijaša predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom skijaškom prvenstvu u Vailu i Beaver Creeku od 2. do 15. veljače.

Na popisu su skijaša Ivica Kostelić, Filip Zubčić, Natko Zrnčić-Dim, Istok Rodeš, Matej Vidović, Elias Kolega, Sebastian Brigović, William Vukelić te Max Ullrich. Kod djevojaka Leona Popović, Andrea Komšić, Sofija Novoselić, Saša Tršinski i Iva Mišak.

Najbogatiji program natjecanja zamišljen je za Leonu i Andreu s ukupno po šest natjecanja. Natko Zrnčić-Dim nastupiti bi trebao na pet, Ivica Kostelić na četiri natjecanja. U planu je nastup i na timskom natjecanju.

Kompletan raspored nastupa po datumima i disciplinama dostupan je klikom na slijedeću poveznicu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 231083
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr