NATJECANJA

»

SKIJANJE

02.04.2013.      

Autor: Skijanje.hr  

Pet postolja hrvatskih mladih skijaša u Zoncolanu

U Zoncolanu održan 6. Memorijal Juri Puntil.

Na prekrasnoj i odlično pripremljenoj stazi na Monte Zoncolanu održan je 6. Memorijal Juri Puntil u veleslalomu. U jakoj konkurenciji 117 djevojčica i dječaka i 108 kadetkinja i kadeta iz skijaških klubova Italije, Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Hrvatska ekipa nastupila je u prilično jakom sastavu, te je bila sastavljena od skijaša i skijašica Ski klubova Rijeke i Končara. Ostvareni su odlični rezultati kako u kategoriji starijih dječaka i djevojčica, tako i u kategorijama mlađih i starijih kadetkinja i kadeta. Hrvatska je ekipa uz pet postolja osvojila i ekipno 3. mjesto.

-.--.-

Kod starijih dječaka Hrvatska je pokazala potpunu dominaciju jer je pobjedu odnio Erik Sluga koji je za 23 stotinke bio ispred Tiriela-Luke Abramovića na drugom mjestu. Kod mlađih kadeta odlično drugo mjesto osvojio je  Dominik Klindić, isto kao i reprezentativka Leona Popović kod starijih kadetkinja, dok je kod mlađih kadetkinja treće mjesto osvojila Lana Zbašnik zaostavši +2.52 sekundi  za pobjednicom Talijankom Larom Della Mea koja je, da podsjetimo,  pobjednica ovogodišnjeg Topolina u veleslalomu. Peto mjesto kod mlađih kadetkinja osvojila je Ida Štimac isto kao i Lea Špehar Garaj kod starijih djevojčica.

Hrvatsku ekipu zajednički su vodili treneri Rodi Štokić, Dejan Matijević-Dex i Nikola Androšević.

Kadetima i kadetkinjama predstoje još natjecanja u Val d'Isereu, dok djevojčice i dječaci odlaze  na zasluženi odmor od naporne i duge sezone, te ih nakon skijaških čekaju školske obaveze.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 198387
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr