NATJECANJA

»

SKIJANJE

14.10.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Tina Maze: Još sezona pa...

Za najbolju Slovenku najmanje stanka nakon sezone 2014/15.

Tina Maze mogla bi u sezoni 2014/15. odraditi i svoju posljednju sezonu karijere. Ili sezonu nakon koje bi mogla uzeti barem jednogodišnju stanku. Upravo o ovoj temi aktualna dvostruka olimpijska pobjednica progovorila je u svježem razgovoru za Siol.net portal. A evo i pune izjave:

"Gotovo sam potpuno sigurna da će ljeto 2015. biti, nakon niza godina, moje prvo ljeto potpuno bez treninga. Nakon svih posljednjih godina treninga, putovanja, i natjecanja, mojem je tijelu potreban odmor. Osjećam zamor, koji nužno još ne znači i kraj karijere.

U ovom trenutku ne mogu još reći hoću li nakon sezone 2014/15. skije i definitivno pospremiti u kut. Možda i samo propustim jednu sezonu, pa se opet vratim. Puno o tome razmišljam, tražim pravi put, no konačnog odgovora još nemam. No jasno osjećam kako mi je potrebna duža stanka."

Sportska natjecateljska priča Marie Höfl-Riesch i Marlies Schild završila je s krajem prošle sezone. Godine velikih napora kod skijaških šampionki oko, ili već "preko ruba", 30. jasno čine svoje. A da nije bilo posljednjih dviju teških ozljeda koljena istu bismo priču ovog ljeta, podsjećamo, slušali i od Lindsey Vonn.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 156607
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr