NATJECANJA

»

SKIJANJE

12.02.2010.      

Photo: Vancouver2010.com  

ZOI Kladionica

Igrajte se s nama, pogodite osvajače medalja alpskih skijaških disciplina i osvojite poklone

Skijanje.hr će za vrijeme Zimskih olimpijskih igara otvoriti "kladionicu" za program alpskih skijaških disciplina. Oni najuspješniji u prognoziranju mogu kao poklon osvojiti Skijanje.hr majicu ili poklon paket Skijanje.hr-a i Oktal Pharme, po izboru.

Pravila su jednostavna: za svaku disciplinu koja će se voziti na ZOI trebate, u za to predviđenoj temi na Skijanje.hr forumu, ostaviti vašu prognozu tko će osvojiti medalje. Jedan član može ostaviti najviše jednu prognozu po utrci koja se naknadno ne može mjenjati, i to najkasnije do 10 minuta prije početka utrke, uz navođenje samo jednog imena po medalji.

Za svako pogođeno ime unutar kruga osvajača medalja, bez obzira na pogođeno mjesto (boju medalje), osvaja se jedan bod. Primjerice, prognozirate li da će Ivica Kostelić osvojiti zlato, a on osvoji broncu, za to dobijate jedan bod. Dodatno, za svaku pogođenu boju medalje osvaja se još 3 boda za pogođeno zlato, 2 za srebro, te 1 za broncu. Primjerice, ako Ivica osvoji zlato, a to piše i u vašoj prognozi dobijate 1 bod za krug osvajača + 3 boda za pogođenu boju medalje. Ukupno se tako maksimalno može osvojiti 9 bodova, ako pogodite točno sve tri pozicije.

Član s najviše osvojenih bodova osvaja poklon za tu disciplinu, nakon čega mogu krenuti i vaše prognoze za iduću disciplinu i tako sve do kraja programa alpskih skijaških disciplina na ZOI 2010..

Sretno!

Raspored natjecanja možete provjeriti u kalendaru, a ovdje možete puštati svoje oklade

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 207268
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr