NATJECANJA

»

SNOWBOARD

25.09.2012.      

Autor: Matija Kralj 

X Games dio kalendara TTR World Snowboard Toura

TTR Pro Snowboarding i dodatno je ojačao kalendar svojeg novouspostavljenog World Snowboard Toura.

World Snowboard Tour sve više i dodatno postaje 'prvim izborom' kada je u pitanju tzv. freestyle scena snowboard svjetskih natjecanja na najvišem nivou. Novi ozbiljan iskorak u ovom smjeru TTR vodstvo učinilo je pridodavanjem snowboard natjecanja obiju Winter X Gamesa u njegov program.

Već od sezone 2012/13. X Games Aspen postaju 6Star natjecanjem (natjecanjem najvišeg ranga) World Snowboard Toura. A X Games Tignes, također kao 6Star natjecanje, bodovat će se za 2014. godinu.

Winter X Games natjecanja u Aspenu 2013. godine na rasporedu su od 24. do 27. siječnja. Dok su Winter X Games u Tignesu u planu od 20. do 22. ožujka.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 47496
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr