OPREMA

»

ODRŽAVANJE

23.11.2008.      

Autor: Tomislav MatošinCijene su važeće za sezonu 08/09 

Keindl sport - Zagreb

Dućan koji je poznat po prodaji najkvalitetnijih bicikala i biciklističke opreme te kvalitetne skijaške opreme u svojoj ponudi ima i servis skija odnosno snowboarda.

Ovaj servis, koji se nalazi na Črnomercu u blizini Trga Francuske Republike, posluje od 1995. g., a sam vlasnik, koji i sam radi u servisu, se ovim poslom počeo baviti još prije više od 20 godina. U servisu i dućanu je za vrijeme zimskog radnog vremena zaposleno i do 12 ljudi koji, po potrebi, i u noćnim satima ostaju raditi na servisima i pripremama skija. Ukoliko se pokaže potreba servis je sposoban kvalitetno pripremiti i do 120 pari skija u jednom danu.

Servis je poprilično dobro opskrbljen strojevima i mehanizacijom. Tu se nalazi R off B stroj na kojem se vrši brušenje i priprema skija. Četkanje baze i mazanje voskom također se vrši strojno, a tu je još i Wintersteiger trim disc 71, stroj na kojem se vrši brušenje i finiširanje rubnika. Standardan kut brušenja rubnika je 2 stupnja za side edge i 1 stupanj za base edge. Naravno, po želji moguće je izbrusiti kutove na druge vrijednosti, a to se može obaviti i ručno. Struktura baze se radi također strojno, te se izrađuje po želji kupca. Cijeli proces servisa radi se strojno a po posebnoj narudžbi skije se uređuju ručno. Ukoliko ovdje odlučite urediti skije na njih će biti namazan vosak marke Toko ili Briko koji se može i kupiti u dućanu u sklopu kojeg je servis. Svi strojevi koji se koriste redovno se servisiraju i kalibriraju kako bi zadržali što veću preciznost u radu.

Popunjavanje baze se vrši pomoću "pištolja" u koji se stave posebni grafitni štapići odnosno role. Ovo je velika prednost spram grafita koji se koristi uz otvoreni plamen, jer će grafit biti topljen na konstantnoj temperaturi i ne postoji mogućnost zapaljenja cijelog štapića. Ne treba spominjati da je i samo nanošenje jednostavnije.

U servisu će vam moći obaviti bootfitting, od nedavno, pomoću mašine i uz odgovarajuću upotrebu alata (fenovi i kalupi). Ovdje možete dati ugraditi vezove, a uz vrlo široku paletu šablona za ugradnju moguće je montirati vezove čak i iz Stenmarkova doba. Ukoliko vam se odlijepi rubnik ili imate malo jače oštećeni bilo koji dio skije, u ovom servisu će vam to moći srediti jer raspolažu sa širokim znanjem i iskustvom te velikom količinom raznog alata.

Cijena malog servisa je 140 a velikog 195 kuna. U sklopu dućana moći ćete kupiti sav alat i opremu za samouređenje skija, a ukoliko vam zatreba određeni stroj moći ćete ga ovdje nabaviti jer je vlasnik također i distributer strojeva za ski servis za ovo područje.

Ovo je jedan vrlo dobro opremljen ski servis koji će vam moći riješiti praktično bilo koji problem koji imate s vašom opremom.

Članovi magazina Skijanje.hr imaju osiguran popust od 15% na servis skija u ski servisu Keindl uz predočenje kupona koji možete naći u dijelu s osobnim podacima člana.

Prema odabiru čitatelja Skijanje.hr-a u godišnjoj anketi u sezoni 05/06 ovaj servis je proglašen najboljim u kategoriji:


Najbolji ski/board servis

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 164898
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr