OPREMA

»

ODRŽAVANJE

23.11.2009.      

Autor: Goran Razić 

T.Č.T. Bike & Ski Shop & Service - Zagreb

Prodaja biciklističke opreme i skija u konačnici je zaokružena i ski servisom iza kojeg stoji sasvim solidna mašinerija.

-.--.-Novo otvorena (sezona 09/10) trgovina opremom od ove sezone nudi i ski servis. Po "standardnoj" cijeni od 120 kn za mali i 170 kn za veliki servis dobit ćete vrlo brižno servisirane skije na nekoliko strojeva. Ski servis, iako dislociran, za klijente je predvidio preuzimanje skija u Ilici 191, neposredno prije raskrižja sa Sv. Duhom, ako vozite u smjeru zapada.

Na toj adresi od ove godine je pokrenuta trgovina biciklističkom i skijaškom opremom, pod paskom zastupnika Author bicikala i Völkl sportske opreme.

-.--.-Servis pogone trenutno 4 stroja marke Wintersteiger i Montana. Tu su stroj za rubnike (brusi oba rubnika odjednom, nap.a.), stroj za bazu, kojim se ravnaju sve neravnine, stroj za finiš, tj. kamenom fino tuniranje skija i na posljetku Wintersteigerova "mazalica" za voskanje skija i snowboarda.

Uskoro se očekuje i dolazak stroja za izradu strukture, koji će imati cilj zaokružiti kompletnu priču.

Rubnici se standardno bruse na 88°, a prema potrebi i za bolje skijaše moguće je napraviti postranični rubnik i na 87°. Baza je standardno otvorena na 0,5°. Za krpanje servis najviše vjeruje mirnoj ruci te za saniranje oštećenja koristi tzv. "pištolj". Iako je poznato da u hrvatskoj velika većina skijaša svoje drvene ljubimce servisira tik pred popularne praznike, što gotovo uvijek rezultira velikim gužvama, u servisu napominju kako sumnjaju da će bilo koji servis trajati više od 24 sata, tj. sistem "danas predaš sutra pokupiš".

Zagrebačka Ilica nam tako donosi i drugi servis na samo kilometar i pol udaljenosti. Koji je bolji i zaslužuje li vašu pažnju, morat ćete sami procijeniti dolaskom na lice mjesta. Djelatnici vas nestrpljivo očekuju.



-.--.-


 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 200779
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr