19.12.2008.      

Autor: Vjeran BaranovićCijene su važeće za sezonu 08/09 

Hrvoje sport - Zagreb

Na prvi pogled ćete vidjeti mali prostor u zgradi, ali ne dajte se zavarati. Ovaj servis i dućan nudi veliki izbor te ima veliki prostor koji se nalazi kat ispod, stoga uđite unutra i pogledajte sve što nudi Hrvoje sport.

Hrvoje sport se već dvije godine nalazi na novo adresi u Vukovarskoj ulici između Strojarske i Držićeve ulice. Kao i mnogi drugi tijekom toplijih dana ovo je trgovina i servis bicikla, svake zime se cijeli prostor preuređuje u prodavaonicu skija i ski servis.

Ski servisom se Hrvoje sport bavi već 12 godina. U servisu je zaposlena jedna osoba, a po potrebi dolaze još dva radnika i sam vlasnik Hrvoje Čleković. Potrebno je naglasiti da su zaposleni ujedno i učitelji skijanja isto kao i vlasnik servisa.

Servis se obavlja na stroju njemačke marke "Product for you" koji je nabavljen prije 2 godine. Osim toga na raspolaganju je i stroj za mazanje i poliranje te jedan za obradu kamenom. Na njima se radi servis skija svih veličina i snowboarda.

Voskanje se vrši strojno univerzalnim voskom, ali moguće je posebno naručiti ručno voskanje skija ili snowboarda uz mogućnost odabira specijaliziranog voska.

Za krpanje skija posjeduju pištolj ali u principu sve skije rade ručno jer je kvalitetnije i duže zakrpa ostaje na skiji. Što se tiče strukture ona je uvijek ista i to se bira finija. Ukoliko stranka želi drugačiju strukturu to može bez problema naručiti.

Servis nije opremljen strojem za bootfiting, ali je on u planu te se može očekivati sljedeće sezone. Dobra vijest je to da posjeduju mašinu za ispitivanje vezova te da se vrši kontrola vezova prilikom servisa.

Prilikom servisiranja skija stranka može zatražiti obradu rubnika pod kutem koji ona želi. Standardni postranični kut je 89 stupnja, a kut uz kliznu plohu 1 stupanj. Svaka skija u ovom servisu se radi kombinirano i to na način da se skija prvo obradi strojno, a nakon toga se svaka skija još ručno dotjera da bi servis bio što kvalitetniji.

Cijena malog servisa za skije iznosi 120 kuna, dok je veliki 180 kuna. Ako izrazite želju da se cijeli mali servis napravi ručno za to ćete morati izdvojiti 180 kuna. Na 4 para skija za servis plaća se samo servis 3 para dok je jedan gratis. Što se tiče bordova, tu je cijena malo skuplja u odnosu na skije, mali servis je 150, a veliki 200 kuna.

Osim servisiranja ovdje možete iznajmiti i kupiti opremu za skijanje. Hrvoje sport se može pohvaliti velikim izborom opreme za iznajmljivanje a pogotovo dječje opreme. Unajmljena oprema, ukoliko se stranci jako svidi, se može otkupiti i to na način da se cijena najma oduzima od vrijednosti opreme.

Osim što je ovo servis i rent, Hrvoje Sport je i dućan sa skijaškom opremom. Ovdje možete naći skije, pancerice, rukavice, kape i skijaške štapove. Solidan izbor pancerica čine modeli Fischer, Head i Dalbello čije su cijene vrlo prihvatljive. Od ponude skija svakako treba spomenuti Head modele koji čine većinu ponude. Razni modeli namijenjeni različitim znanjima skijanja i različitom uzrastu, pa tako možete naći top modele i skije za one najmanje po prihvatljivim cijenama. Treba naglasiti da je svaki model u dućanu moguće testirati.  Ukoliko Vam se sviđa neki model a niste sigurni da je pravi za Vas, možete ga isprobati bez obaveze kupnje. Ukoliko ste zadovoljni sa njime kupujete ga opet po cijeni koja je umanjena za iznajmljivanje. Osim skija ovdje i borderi mogu naći opremu za sebe, jer Hrvoje sport u ponudi ima i Head snowboarde i vezove.

Hrvoje sport nudi kvalitetan servis po prosječnim cijenama.  Dobra pozicija, mogućnost parkiranja i zanimljiva ponuda  sigurno će privući dosta skijaša.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

    Prikazano 0 od 0 komentara

    Sve komentare pogledajte na forumu

    © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 16220
    Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
    Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

    ISSN 1845-5891

    e-mail: info@skijanje.hr

    Marketing:
      marketing@skijanje.hr