PROIZVOĐAČI

»

BLIZZARD

27.05.2009.      

Autor: Vjeran Baranović 

Blizzard skije 09/10

Osim već poznatih, ove godine ponuda Blizzarda je proširena za CRS seriju.

Natjecateljsku kategoriju skija predvode nova slalom skija SL Magnesium i veleslalom GS Magnesium. Osim ovih najjačih modela u Race kategoriji još su i malo lakši ali još uvijek natjecateljski modeli SLR Magnesium IQ, GSR Magnesium IQ, RSC IQ i RCC IQ.

-.--.-

G-Force serija je namijenjena svim skijašima, od profesionalaca željnih adrenalina, do onih koji uživaju u laganoj vožnji. Ovu liniju je najbolje opisati kao agresivnu, all mountain, gdje brzina ide proporcionalno s raznolikosti i kontrolom. Zbog toga je i dobila ime jer se ovakvim načinom skijanja na skijama osjeća najveća centrifugalna sila. G-Force serija ima ove sezone 4 modela a to su od najjačeg modela prema slabijima: G-Force Supersonic IQ, G-Force Sonic IQ, G-Force G-Pro IQ, G-Force G-Three IQ.

-.--.-


Za all mountain skijaše tu je opet Magnum serija, koja je namijenjena za skijanje, kako na uređenim, tako i na neuređenim stazama svih kategorija. Magnum garantira uživanje po svim uvjetima i na svim stazama. Dva najjača modela imaju novu IQ-Max tehnologiju (Magnum 8.7 IQ-Max i Magnum 8.1 IQ-Max), dok su ostali modeli opskrbljeni klasičnom IQ Tehnologijom, a to su: Magnum 8.1 IQ, Magnum 7.6 IQ i Magnum 7.4 IQ).

-.--.-

Viva označava liniju namijenjenu isključivo skijašicama. Ova linija je mješavina svih serija Blizzard skija koje su namijenjene ženskoj populaciji. Ime svake govori kojoj bi seriji pripadala da nije napravljena posebna linija. Tako su tu Viva Sonic IQ, Viva G-Pro IQ, Viva G-Three IQ, Viva Magnum 7.6 IQ, Viva Magnum 7.4 IQ.

-.--.-

CRS je nova serija Blizzarda za sezonu 09/10. CRS (Compact Ride System) određuje kompaktnost skija i vezova. Flexframe konstrukcija u kombinaciji sa razvijenim IQ Binding systemom donosi potpuni užitak i lakoću kontroliranja skije. Ova serija je namijenjena za uživanje u različitim zavojim ana stazama. Cross Ride IQ je namijenjen ambicioznijim skijašima, dok je Sport Ride IQ malo laganija verzija. Svaka skija dolazi u dvije kombinacije boja.

-.--.-

Titan serija je namijenjena svima koji vole netaknuta područja izvan staze. Ovu seriju karakterizira širina koja u struku ide do 120 mm kod modela Titan Zeus IQ-Max i veliki radijusi. Tu su još Titan Argos IQ-Max, Titan Atlas IQ_Max, Titan Cronus IQ-Max i Titan Eos IQ-Max.

-.--.-

Za skijaše koji više vremena vole provoditi u snow parkovima i u zraku tu je The Search serija. Freestyle serija se razvija iz godine u godinu, a za ovu sezonu nam je Blizzard pripremio 3 modela, a to su: The Answer IQ-Max, The Reason IQ i The Origin IQ.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 25897
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr