PROIZVOĐAČI

»

HEAD

25.08.2006.      

Autor: Matija KraljPhoto: Johann Grugger, arhiva www.grugger.at 

Grugger produžio, Schifferer se vratio Headu

Head je uspješno zaključio još dva posla vezana uz segment sudjelovanja u muškom Svjetskom kupu...

Austrijanac Johann (Hans) Grugger svoj je ugovor s Headom, a koji je isticao 2007. godine, ovih dana odlučio, naime, prijevremeno produžiti za još godinu dana, do 2008. godine. Ovakav potez Austrijanca tumači se željom za zadržavanjem kontinuiteta, no očito je i potvrda zadovoljstva paketom koji mu Head u ovome trenutku može ponuditi.

A dodatno zadovoljstvo Headu zasigurno predstavlja i činjenica da su sada na još dvije godine uspjeli uz sebe vezati jednog od najperspektivnijih mlađih skijaša u brzim disciplinama, 24-godišnjaka koji je u prošloj sezoni slavio na super G-u u Val Gardeni (ITA) te ubilježio i dva treća mjesta u spustu (Val d'Isere, FRA i Beaver Creek, USA), i to sve uoči nezgodne ozljede zadobivene na spustu u Bormiju (ITA) koja ga je onemogućila u nastupu na ZOI u Torinu.

I Gruggerov sunarodnjak Andreas Schifferer nakon dužeg vremena odlučio se istovremeno vratiti skijama na kojima je ostvario najveće uspjehe u karijeri. U sezoni 1997/98. Schifferer je upravo na Headu slavio 4 spustaške pobjede te uzeo i mali Kristalni globus u ovoj disciplini, zaokruživši sjajnu sezonu i drugim mjestom u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Novi ugovor s Headom Schifferer je potpisao na dvije godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 141460
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr