PROIZVOĐAČI

»

ROSSIGNOL

02.06.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

Marc Berthod s Atomica na Rossignol

Francuski proizvođač i dobavljač skija nastavio je jačati svoju poziciju unutar švicarskog profesionalnog alpskog ski pogona.

Nakon što su još u travnju objavili, naime, kako su postigli dogovor o pristupanju s Larom Gut, iz Rossignola su ovih dana objavili kako će na njihovom kompletu opreme (skije, pancerice, vezovi) od iduće sezone nastupati i Marc Berthod.

Švicarski specijalist za tehničke discipline u sezoni 2010/11. na utrkama Svjetskog kupa upisao je dva plasmana među deset najboljih - na veleslalomima u Adelbodenu (7. mjesto) te Hinterstoderu (5. mjesto). U Svjetskom kupu u karijeri je upisao po jednu slalomsku i veleslalomsku pobjedu, obje u Adelbodenu (2007. i 2008. godina), a iz Area 2007. ima i broncu u superkombinaciji s FIS Svjetskih prvenstava.

Uz Marca Berthoda i Laru Gut, na skijama Rossignola u švicarskim redovima skijaju još, primjerice, i Didier Defago, Silvan Zurbriggen te Fraenzi Aufdenblatten.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 224521
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr