PROIZVOĐAČI

»

ROSSIGNOL

14.02.2008.      

Autor: Goran Razić 

Rossignol slavi 100. obljetnicu

Rossignol, jedan od najstarijih proizvođača skijaške opreme, slavi 100 godina postojanja. Davne 1907. g. kada je sve započelo rijetko je tko mogao slutiti da će se tvrtka pretvoriti u giganta kakav je danas.

Ova okrugla obljetnica obilježavat će se na brojne načine, a među ostalima Rossignol je pozvao 100 svojih pobjednika i ljubitelja snijega da podijele svoja osobna iskustva u 100 kratkih filmova, koji će se prikazivati na francuskoj televiziji. Generacijski raspon je zaista impozantan; od najstarije 95-godišnje skijašice, koja obilježava početke Rossignola, pa sve do najmlađeg, šesnaestogodišnjeg Kevina Rollanda.

U 100 godina dugoj povijesti Rossignol je sakupio točno 133 olimpijske medalje, uključujući 62 zlatne. Kada se u priču uračunaju i bratske tvrtke Lange i Dynastar tvrtka pokriva kompletnu zimsku industriju, od proizvodnje nordijskih skija, alpskih skija, pancerica, vezova, obuče, odjeće, ostale opreme, snowboarda, štapova i sl. Još jedan dokaz velikog prisustva Rossignola u skijaškom svijetu je netom objavljeno sponzorstvo Svjetskog skijaškog prvenstva koje će se 2009. godine održati u francuskom Val D'Isereu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 154191
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr