PROIZVOĐAČI

»

VIST

23.04.2010.      

Autor: Goran Razić 

Vist skije 10/11

Elegancija, posebnost i stil kombiniran s odjećom, kacigama i ostalom opremom talijansku marku Vist izdižu na mjesto marke za odabrane, koji su k tome i modno osviješteni.

Hoće li se talijanski dizajn svidjeti svakome ili neće, u to nećemo ulaziti, no jednostavnost, pravilne linije te vesele boje glavne su odlike Vista. Kako kod odjeće, tako je i kod skija.

Vist u sezoni 10/11. dolazi u tri klasične serije skija, plus jedna ekskluzivna, za one koji žele stvarno nešto posebno. Race klasa donosi slalom i veleslalom predstavnika te jednu skiju koja služi kao kompromis između njih. Ove godine ušli su i talijanski nazivi za modele, te je sada slalom predstavnik imena Superfront Tre (slika ispod, prva), dimenzija 157 i 165 cm. Veleslalom predstavnik nosi ime Superfront Uno, a dolazi u visinama 180, 185 i 191 cm. Kombinacija između njih te najjači allround-race predstavnik je Superfront Two (slika ispod, druga), s radijusima od 10.5 do 16,5 m i visinama od 152 do 174 cm (dolazi u tri boje).

-.--.-
-.--.-

Cross Over klasa označava allmountain klasu skija namijenjenih svim terenima. U ponudi su dva modela - Cross Over Two (slika ispod) i Cross Over Three. Glavna razlika je što je model Three širi u struku i time primjereniji za težak južni snijeg ili pak dublji snijeg, dok je skija istovremeno dobra i za stazu.
-.--.-

Allround klasu obilježio je model Supermountain, koji dolazi s jednim modelom. Na Supermountain One se ugrađuje Quicklock ploča, za razliku od jačih modela na kojima je Speedlock ploča. Skija dolazi u dvije varijante boja (bijelo/crna i crno/bijela). Skija je namijenjena rekreativcima i prvenstveno je predviđena za skijanje po svim tipovima uređenih staza.

-.--.-

Premium modeli Vist skija za talijansku su tvrtku posebno bitni. Riječ je o tri ekskluzivna modela namijenjena užoj populaciji. Tu su modeli Carbon ltd (slika ispod, prva), koji je napravljen na osnovi Supermountaina, ali s ugljičnim ojačanjima na vanjskom dijelu skije, zatim model Snow Leopard (slika ispod, druga), koji ženskoj populaciji donosi skiju zanimljivog dizajna te model Aurum (slika ispod treća), ekskluzivan model koji dolazi u paketu s teleskopskim štapovima obloženim djelomično s pravom kožom. Skije karakterizira srebrno crni kontrast. Slike modela možete pogledati na fotografijama dostupnim na kraju članka

-.--.-
-.--.-
-.--.-

-.--.-
Superfront Uno, Superfront Tre

-.--.-
Superfront Two

-.--.-
Cross Over

-.--.-
Aurum i Supermountain modeli

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 161766
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr