PROIZVOĐAČI

»

VöLKL

14.05.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: J. Byggmark, Voelkl.com  

Jens Byggmark na Völklu

23-godišnji Šveđanin Jens Byggmark u olimpijsku će skijašku sezonu na skijama marke Völkl.

"Opsežni testovi pokazali su mi kako na Völkl skijama zaista mogu ostvarivati sjajna vremena vožnji. Völkl mi je bio spreman ponuditi ne samo vrhunski materijal, već i usluge kvalitetnog profesionalnog pratećeg tima. Uz pomalo obiteljsku atmosferu unutar tima, očekujem da će baš to biti razlozi koji će mojoj karijeri dati jedan novi zamah", po objavi potpisa ugovora izjavio je mladi talentirani Šveđanin.

Skijaški svijet, podsjetimo, Jens Byggmark bez daha je ostavio vezavši dvije pobjede na dvama slalomima FIS Svjetskog kupa u austrijskom Kitzbühelu u siječnju 2007. A još četiri puta na slalomima FIS Svj. kupa ostvario je i plasmane na drugo mjesto.

No sezona 2008/09. za do sada Atomicova skijaša donijela je i podosta razočaranja. Uz jedno 10. mjesto na slalomu Alta Badie te čak sedam slaloma koje ili nije završio, ili se na njima nije uspio kvalificirati za drugu vožnju.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 248295
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr