PROIZVOĐAČI

»

VöLKL

11.10.2006.      

Autor: Željko MihalićNaslovna fotografija: www.volkl.com 

Völkl tehnologija 06/07

Völkl već drugu sezonu zaredom održava prokušane sisteme koji, što je najbitnije, rade jako dobro.

Völkl je stvari vrlo malo mijenjao. Što može značiti da je Völkl postigao ono što je htio u posljednje dvije sezone i tehnološki, a vrlo vjerojatno i tržišno. Tehnologije u odnosu na sezonu 05/06 su stoga ostale gotovo identične, uz male kozmetičke prepravke bez suštinske razlike. Prema dojmovima dobivenih od strane testiranih modela, zaista nema neke potrebe za revolucijom i pretjeranim marketiranjem novih pomagala i konstrukcijskih unaprijeđenja.

Double grip i double grip extended, koji se od konkurencije razlikuju samo po tome što se sistem prijenosa na rubnike nalazi iznad rubnika i direktno se nadovezuje na Motion sistem, a manje iznad sredine skije, i činjenica da je izrađen od drveta, i dalje je glavni adut Völkla. S punim pravom.

Völkl i dalje koristi Marker Motion vezove koji se mogu kombinirati s različitim amortizacijskim sistemima ublažavanja vibracija, od aktivnih amortizera (karakterističnih za jače rekreativne modele) preko pasivnih sustava stabilizacije (koji se nalaze na slabijim rekreativnim modelima).

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 145517
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr