SKIJALIŠTA

»

AUSTRIJA

15.10.2004.      

Autor: Željko MihalićPhoto: Arhiv www.topskipass.at 

Top Ski Kärnten

Imate li u ruci godišnju kartu za 34 skijališta Koruške (Kärnten) i Istočnog Tirola (Ost Tirol), smatrajte se jako sretnim. Zamislite da idete na skijanje ne brinući o tome koliko vam sljedeću subotu treba novaca za ski-pass. San snova.

Ako kojim slučajem imate minimalno 350 € viška za izdvojiti i ne znate kud bi s njima, mi imamo prijedlog. Kad vam netko spomene skijališta poput Heiligenbluta, Innerkremsa, Nassfelda, Bad Kleinkirchheima, Mölltala i sl., sigurni smo da privlačimo pažnju svakog skijaša.

Top ski Kärnten je godišnji ski pass za 34 skijališta Koruške uključujući i Istočni Tirol. Brojke su zaista impozantne: 34 Skijališta, 962 kilometra staza.

Cijena karata za odrasle iznosi 430 € (415 € u pretprodaji). Za mlade su cijene 357 € (341 € u pretprodaji), za djecu 228 € (213 € u pretprodaji). Karte se izdaju po sistemu ski card za što se dodatno naplaćuje 5 € koje se refundiraju pri povratku karte, a u slučaju gubitka karte potrebno je izvršiti doplatu od 2000 SIT.

U kategoriju djeca potpadaju rođeni od 1990. na dalje
U kategoriju mladi potpadaju rođeni u periodu od 1986. - 1989.


Možete ostvariti i popust u različitim kombinacijama obiteljske godišnje karte. U obiteljskom paketu odraslu kartu mogu kupiti samo roditelji, a možete ostvariti popust i do 25 % ovisno o kombinaciji, ali samo pod uvjetom da su sve karte kupljene istovremeno. Točnost podataka, odnosno provjera srodstva se provodi na prodajnom mjestu kako bi se izbjegle malverzacije. Pobrinite se da uz sebe imate fotografiju koja je obavezna.

Vrlo je zanimljiva opcija Partnerpaket u kojoj možete kupiti dvije godišnje ski karte za cijenu od 730 € (odnosno 700 € u pretprodaji) što ispada zamjetno manjih 350 € po osobi. No imajte u vidu činjenicu da pretprodaja traje do 08.12.2004.

U slučaju nesreće može se dobiti povrat novca od datuma povrata karte, ali isključivo uz liječničku potvrdu. Izgubljene se karte mogu odjaviti, ali morate znati broj izgubljene karte i uz doplatu od 45 € dobijete drugi ski pass.

S obzirom na cijenu u pretprodaji, idete li u Korušku na skijanja više od 10 dana, isplativa investicija.

Mogu se kupiti i u Sloveniji u Kranjskoj Gori.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 145983
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr