SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

22.03.2015.      

 

Čelimbaša danas zatvara sezonu

Nakon više od 40 radnih dana ove sezone, Čelimbaša danas zatvara sezonu skijanja. No aktivnostima ovdje nije kraj

Zadnji skijaški dan u sezoni na Čelimbaši će vrijediti popust na ski karte (dnevna karta 60 kn, a poludnevna 30 kn), dok će vodstvo skijališta nagrađivati i najvjernije skijaše s besplatnom pivom i pizzom. Sve što je potrebno je da donesete čim više dnevnih skipassova od ove sezone i pokažete ih odgovornima. Troje skijaša s najviše skipassova dobivaju nagrade.

Podsjećamo kako je za sljedeći vikend u planu 1. Slush Cup. Svi detalji su dostupni na službenim stranicama skijališta te na facebook stranici Skijališta Mrkopalj.

Za sve one koji još žele uživati u skijanju i bordanju na hrvatskim skijalištima podsjetimo kako je skijanje još uvijek moguće na Sljemenu i Platku, gdje je u funkciji i noćno skijanje (utorkom i četvrtkom, odnosno utorkom i petkom, nap.a.). 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247328
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr