SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

13.08.2014.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: "Platak Style

 

Platak s novim sadržajima

Nekad popularno goransko skijalište jučer su pohodili predstavnici PGŽ-a, Općine Čavle te GSC-a. Ovoga puta na rasporedu je bilo predstavljanje noviteta te još jedna najava predstojećih ulaganja koja bi Platku trebala vratiti stari sjaj.

Iako su svi već pomalo umorni od priča s Platka, ovoga puta spomenut ćemo što je izgrađeno posljednjom fazom razvoja Platka kao cjelogodišnjeg sportsko rekreativnog centra. Naime, za blagdan Velike Gospe na Platku će se svečano otvoriti igralište za “disc golf”. Riječ je o igri o kojoj malo tko zna bilo kakve detalje, no sve će se moći isprobati na licu mjesta. Osim toga uređeno je nekoliko platoa za roštilj, tri šetnice, boćalište, a navodno je u pripremi i izgradnja downhill mountain bike staze te prilagodba sjedežnice Radeševo za prihvat bicikala.

Uskoro se kreće i u drugu fazu izgradnje parkirališta, vrijedne ukupno 3 milijuna kuna. Tom fazom dobit će se novo uređenih 80 parkirališnih mjesta, među kojima i mjesta za invalide, a navedeni dio parkirališta poslužit će kao poligon za sportove poput nogometa, rukometa, odbojke i sl. Završetkom ovih radova na Platku bi trebalo osvanuti ukupno 400-tinjak parkirališnih mjesta te 20-ak mjesta za autobuse.

Ono što je vjerojatno najzanimljivije iz perspektive skijaša i bordera svakako su već započeti radovi na uređenju skijaške infrastrukture. Prije svega riječ je o skorašnjoj montaži novog nosivog užeta za žičaru Radeševo te uređenje i bojanje žičare Tešnje. Osim toga, osvanula je i nova “kućica” na jedinici. Više detalja donosimo u priloženoj fotogaleriji. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 220027
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr