SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

17.02.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Prostorni plan Medvednice: Javna rasprava u tijeku

Sve ideje, planove ili jednostavno radoznale upite koje i sami imate za Sljeme upravo u ovom razdoblju potrebno je razjasniti ili formalizirati.

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH upravo, naime, provodi javnu raspravu o Prijedlogu Prostornog plana Parka prirode Medvednica, i to od 10. veljače do 11. ožujka 2014. godine.

Javni uvid u Prijedlog prostornoga plana Parka prirode Medvednica moguć je svakog radnog dana u prostorijama gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1, Grada Donja Stubica, Trg Matije Gupca 20 i Općine Bistra, Bistranska 98 u vremenu od 9 do 15 sati. A javna izlaganja bit će održana:

- 18. veljače 2014. godine, u 17 sati, u Donjoj Stubici u Plavoj dvorani, Toplička 10,
- 19. veljače 2014. godine, u 17 sati, u Općini Bistra u velikoj dvorani Kulturnog centra, Bistranska 98,
- 20. veljače 2014. godine, u 17 sati, u dvorani Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27.

Ministarstvo poziva javnost da se uključi u javnu raspravu davanjem svojih primjedbi i prijedloga koji se mogu upisati u knjigu primjedbi tijekom trajanja javnog uvida ili se u pisanom obliku dostavljaju Ministarstvu graditeljstva i prostornoga uređenja putem Zavoda za prostorno uređenje Grada Zagreba, 10000 Zagreb, Republike Austrije 18 do 11. ožujka 2014. godine.

Prostorni plan Parka prirode Medvednica temeljni je dokument bez kojega do Sljemena iz grada ne može biti nove žičare, novog akumulacijskog jezera, niti bilo kakvih ozbiljnijih intervencija u prostor.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 9503
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr