SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

29.01.2014.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Igor Žiljak; arhiva Skijanje.hr

 

Sljeme otvara sutra noćnim skijanjem

Skijaška sezona na Sljemenu započinje sutra besplatnim noćnim skijanjem.

Četvrtak, 30. siječnja 2014., 19:00 sati termin je otvaranja skijaške sezone 2013/14. na Sljemenu. Kako sa Sljemena nikada ne zaborave istaknuti zbog malo dodatnog PR-a, koji njemu nikako ne škodi, "na inicijativu gradonačelnika g. Milana Bandića prvi dan ovosezonskog skijanja svi skijaši mogu se na Skijalištu Sljeme skijati besplatno".

"Za skijanje su pripremljeni Crveni spust sa žičarom Trosjed i Bijela livada sa Bijelom vučnicom. Zeleni, Plavi i Bijeli spust nisu još spremni za sigurno skijanje i skijanje na njima nije dozvoljeno.
 
Od petka, 31. siječnja, nastavlja se rad Skijališta Sljeme uz posebne povoljnosti. Skijašice i skijaši stari do 15 godina (rođeni 1999. g. i kasnije) mogu na blagajnama skijališta podići besplatnu skijašku kartu uz predočenje osobnog dokumenta s datumom rođenja.
 
Za odrasle skijašice i skijaše cijene skijaških karata su snižene oko 30%", stoji dalje u službenoj obavijesti na sljemenskim Internet stranicama.

Posljednja poznata cijena dnevne ski karte za odrasle na Sljemenu je, podsjećamo, bila 70 kn. Vikendom 100 kn

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 122275
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr