SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

14.06.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Županijskih 1,5 milijuna kuna Platku

Na posljednjoj županijskoj sjednici riječi je bilo o novim ulaganjima u Platak.

 Na ovaj tjedan održanoj sjednici skupštine Primorsko-goranske županije riječi je bilo o Platku. Raspravljalo se o rasporedu sredstava Goranskom sportskom centru za provedbu projekta Regionalnog sportsko rekreacijskog i turističkog centra Platak, u iznosu od 1,5 milijuna kuna.

Pročelnik Upravnog odjela za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan pojasnio je zamišljeni koncept sportskog centra Platak: "Platak će biti važan i u ljetnoj sezoni. Planiramo postaviti nekoliko roštilja, postigli smo dogovor s Hrvatskim šumama, krećemo u nabavku dječjih igrališta. Već ovo ljeto imat ćemo prve sadržaje koji će pokazati da Platak može živjeti i izvan zimskih mjeseci."

Istovremeno će se obavljati asfaltiranje prvog dijela parkirališta tako da ove sezone neće biti idealan pristup rekreativcima, ali prema Krpanovim riječima: "…imat ćemo zajednički prostor gdje ćemo moći uživati".

Nije izvješteno o planovima i napretku u pogledu infrastrukture za zimske sportove po čemu je Platak naprepoznatljiviji, tako da nam ostaje čekati da vidimo u kojem smjeru će ići radovi.

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 18. lipnja 2014.   13:06h

    Član od:
    24.01.2013.

    Mjesto:
    Hrvatska, rijeka

    e, i jos jedno 10tak milja za nekoliko javnih WCa
  • Objavljeno: 14. lipnja 2014.   15:51h

    Član od:
    26.10.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Nije mi jasno kako zupanija i grad ne mogu odvojiti 20-30 milijuna kuna i da na Platku naprave fontane. One bi imale svoju funkciju po ljeti kao bazeni, a po zimi bi mogle biti akumulacija za vodu, kao i malo klizliste.

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 195624
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr