SKIJALIŠTA

»

ITALIJA

05.10.2016.      

Autor: Skijanje.hr

 

Kronplatz - noviteti 16/17

Mnogima najdraže skijalište i u ovu sezonu ulazi s nekoliko noviteta.

Talijanski Kronplatz mnogim skijašima, a pogotovo obiteljima s djecom, prva je destinacija kod odabira zimovanja. Moderan sustav žičara, siguran snijeg, odlično održavane staze ono su što iz godine u godinu privlači zaljubljenike u zimske sportove, a i ove sezone pripremili su ponešto noviteta.

Skijašima je možda najznačajnija novost  otvaranje potpuno nove Hinterberg staze. Ova plava staza spuštat će se s vrha prema Belvedere postaji, a bit će duljine 2.8 km.

-.--.-

Novih žičara nema, no postojeće su dobile face-lifting i zanimljivosti za najmlađe. Tako će obnovljena ulazna stanica sjedežnice Plateau prilagođavati visinu ukrcajne trake ovisno o visini korisnika, što bi najmlađim skijašima svakako trebalo olakšati korištenje. Sličnu tehnologiju ove godine predstavio je i švicarski Davos.

Po prvi puta u povijesti, Kronplatz će ugostiti i utrku FIS Svjetskog skijaškog kupa. Na stazi Erte 24. siječnja vozit će se ženski veleslalom.

Za facebook-selfie-generaciju tu je i The Black 5 Challenge - treba odskijati svih pet crnih staza na Kronplatzu, fotografirati se kraj oznaka na stazi te postati slike na službenu facebook stranicu skijališta sa hashtagom #KronplatzBlack5. Svi koji to naprave dobivaju medalju. A nakon što ju osvojite, podijelite je i s čitateljima Skijanje.hr-a da vidimo kako  izgleda :-)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 19400
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr