SKIJALIŠTA

»

OSTALA

31.08.2011.      

Autor: Goran Razić

Photo: Blog.ctnews.com

 

Irene uništava i skijališta

Uragan, odnosno tropska oluja, Irene uništila je dobar dio infrastrukture na nekoliko američkih skijališta.

Najteže je pogođeno skijalište Killington u Vermontu, na kojem je Irene pokazala svu svoju snagu. Nakon prolaska oluje ostali su vidljivi samo ostaci nekad vrlo bitnog restorana. Osim toga, nisu bili pošteđeni niti skijaški liftovi te pristupne ceste. 

Vjerojatno najgore u cjeloj priči je informacija prema kojoj je gotovo 400 ljudi ostalo zatočeno u hotelu. Na svu sreću posljedica nije bilo. 

Ništa bolje nije prošlo niti skijalište Sugarloaf u Maineu. Jake kiše koje su padale uz iznimno jake vjetrove uzrokovale su brojne odrone zemlje te oštećenja na prilaznim cestama i mostovima. 

Nakon što se oluja smirila ostaje pitanje hoće li se šteta uspjeti barem djelomično sanirati uoči skijaške sezone ili će naredna sezona proteći tek u 'prikupljanju mrvica' i s otvorenim tek djelomičnim skijaškim kapacitetima. 

-.-blog.ctnews.com-.- 
-.-blog.ctnews.com-.-
-.-blog.ctnews.com-.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 31981
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr