SKIJALIŠTA

»

OSTALA

24.06.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Početak skijaške sezone u Africi

S jedne strane ljeto i sparine, a s druge strane početak ski sezone. Afrički kontinent u ovome trenutku nudi 1 km otvorenih ski staza. U kraljevini Lesotho s radom je krenuo Afri-Ski.

Afričko skijalište smješteno na 3.322 mnv i ove godine otvara skijašku sezonu s prvim danima zime. Usprkos tome što prirodne snježne padaline još uvijek nisu zabilježene, marljivi djelatnici skijališta čak su 122 sata bez prestanka zasnježivali skijašku stazu te su uspjeli proizvesti oko 80 cm debelu snježnu podlogu, u dužini od oko 550 metara.

Ovaj prvi snijeg bit će dovoljan za početak rada škola skijanja i dječjih vrtića, ali i rekreativnog skijanja za sve brojnije afričke skijaše.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 214951
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr