SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

10.01.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Besplatni testovi skija na Rogli i Krvavcu

Na Rogli i Krvavcu narednog vikenda će se održati besplatni testovi Fischer skija. Svi koji planiraju put slovenskih skijališta imat će prilike isprobati najnoviju opremu.

Na Rogli će se test održati na platou Mašinžage, a skije će se moći voziti subotu i nedjelju od 09 do 15 sati, dok će se u isto vrijeme test na Krvavcu održavati na platou kod hotela Krvavec (bivši hotel Raj). 

Dostupni će biti svi modeli za sezonu 13/14 uključujući i modele iz natjecateljske linije te ženske linije, Motive i Hybrid. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 16455
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr