SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

02.12.2016.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: arhiva Skijanje.hr 

 

Kranjska Gora i Rogla kreću s radom

Drugi val zahlađenja bio je dovoljan za otvaranje prvih skijaških staza u Sloveniji. Prva s radom kreće Kranjska Gora

Danas 02.12. prvi je skijaški dan u Kranjskoj Gori (naslovna slika). U rad će danas vučnica Velika Mojca, a cijena skipassa za otvorenje sezone iznosi 12 eura za odrasle i 10 eura za djecu.

Rogla (slika dolje) otvara sezonu 16/17. sutra 03.12. U radu će biti staze Uniorček 1 i Planja, a cijena dnevne skijaške karte za odrasle je 10 eura, dok je za djecu besplatna (cijene vrijede samo za naredni vikend).

Većina skijališta nastavlja uređivanje skijaških staza, pa od sljedećeg tjedna možemo očekivati daljnji val otvaranja. Prije svega tu je Krvavec, koji radi posljednje pripreme staza uoči otvaranja koje bi moglo biti sredinom sljedećeg tjedna. Svoje staze ubrzano uređuje i Cerkno, no datum otvaranja skijališta još uvijek nije poznat. 

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 130487
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr