SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

03.02.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Slovenska skijališta privremeno zatvorena

Slovenija je u ozbiljnim problemima već nekoliko dana. Prekidi struje i nemilosrdni led zatvorili su velik broj skijališta.

Krvavec, Cerkno, Kope, Golte, Kranjska Gora, Celjska koča, samo su neka od slovenskih skijališta koja danas ne rade. Razlog - kiša koja se ledi na tlu te pucanje strujnih kabela. 

Cerkno tako izvještava da su zatvorili skijalište zbog ispada električne energije. Slična je situacija i na Kopama, dok Kranjska Gora pokušava osposobiti svoje žičare Podkoren i Vitranc 1 nakon što je cijelu noć padala ledena kiša. Nadaju se kako će uspjeti pokrenuti žičare tokom današnjeg dana. 

Na Krvavcu također situacija nije nimalo bolja, dok je Vogel trenutno u redovnom radu, ali ponovo upozoravaju na izrazito visoku opasnost od lavina koja vrijedi za čitavo područje izvan uređenih skijaških staza. 

Svi koji su planirali skijanje i bordanje u Sloveniji tijekom radnih dana u ovom tjednu neka svakako prije puta konzultiraju službene web stranice skijališta. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 05. veljače 2014.   14:45h

    Član od:
    25.11.2012.

    Mjesto:
    Hrvatska, Ludbreg

    Koja katastrofa sve skupa.
    I sad to prođe i dalje na radaru opet južine i visoke temperature ...
  • Objavljeno: 05. veljače 2014.   12:10h

    Član od:
    04.12.2006.

    Mjesto:
    Slovenija, Ruše

    skijalište je zbog bezbednostnih razloga zatvoreno (zbog leda i nema struje).. Juče bi kao trebalo radit, ali malo prije 18.00 nije bilo više elektrike...do tad je radilo...Bio tamo i obrisao se pod nosom. Koliko sam uspio saznati od prijatelja, baš i nije bilo bogzna što....led, led, led i slomljeno drveče...vanradni uslovi...nadam se tek za vikend (ako bude elektrike).....Ne pamtim odkada sam do 1.2 imao tek 11 dana na skijama ....upravo saznao, da je na Čopki pala ogromna bukva preko staze....skijanje je postalo opasno po život, tako da ne vjerujem, da če ga otvoriti prije nego se malo smiri ova situacija....
  • Objavljeno: 05. veljače 2014.   11:56h

    Član od:
    23.08.2010.

    Mjesto:
    Hrvatska, Koprivnica

    " i Mariborsko Pohorje isto... "
    (Član skiman)

    Znaš li kad bi mogli otovoriti?

    Vidim da noćno radi. Kakvo je spuštanje po čopovoj prugi? Razrovano? Kako su pripremili staze?

    hvala
  • Objavljeno: 03. veljače 2014.   12:05h

    Član od:
    04.12.2006.

    Mjesto:
    Slovenija, Ruše

    i Mariborsko Pohorje isto...

Prikazano 4 od 4 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 130770
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr