SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

10.04.2015.      

Autor: Goran Razić

Foto: Vogel, arhiva Skijanje.hr

 

Vogel slovensko “naj skijalište”

Zaključen je 24. izbor najboljih slovenskih skijališta. Pogledajmo pobjednike.

Tradicionalni izbor najboljih slovenskih skijališta, u organizaciji radio postaje Dobro jutro Slovenija, koje se svakog proljeća održava u susjednoj nam državi, u svome je 24. izdanju donijelo i neke nove/stare pobjednike.

Drugu godinu za redom pobjedu u konkurenciji “velikih skijališta” je odnio skijaški centar Vogel, koji je i ove godine dobio najveći broj glasova slušatelja. Skijaši i borderi su procijenili kako Vogel u najvećoj mjeri zadovoljava omjer uloženo/dobiveno te da je kvalitetom ponude trenutno na vrhu. Na drugo u treće mjesto smjestili su se Cerkno i Rogla.

U kategoriji srednjih skijališta pobjedu su ponovo odnijele Golte, dok je na drugom mjestu skijalište Stari vrh, a na trećem Soriška planina. Kod malih skijališta Slovenci su najboljim proglasili skijalište Jakec Trije kralji.

I ove godine se dijelila nagrada za najbolje uređeni snowpark, a pobjedu je sasvim očekivano odnijela Rogla, dok je u izboru najboljeg stranog skijališta titula pobjednika pripala talijanskom Kronplatzu.  

Valja spomenuti kako je u ovogodišnjem glasanju sudjelovalo ukupno nešto više od 20.000 skijaša i bordera.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 24216
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr