SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

26.09.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Zajednička sezonska karta Vogela i Kranjske Gore

Vogel i Kranjska Gora u skijašku sezonu 2014/15. ulaze sa zajedničkom sezonskom ski kartom.

Zajednička ski karta uključivat će i noćno skijanje, a s Vogela kao najinteresantniju u ovom pogledu ističu sezonsku ski kartu za obitelj (dvoje odraslih i sva djeca) po cijeni od 889 eura. Osnovni cilj inicijative je gostima obaju skijališta ponuditi, naravno, veći izbor, ali i veću vjerojatnost da će dani izabrani za uživanje na snijegu biti iskorišteni. I to prvenstveno u kombinaciji modernog sustava zasnježivanja u Kranjskoj Gori te visoke nadmorske visine na Vogelu. 

U modernizaciju sustava izdavanja, i provjere, skijaških karata na Vogelu se uoči nove sezone uložilo gotovo 150.000 eura. A za još veću fluktuaciju na blagajnama, i što lakši pristup ski kartama, za kraj godine se predviđa i online prodaja bez ikakvih posjeta blagajni. Uvjeti za to su čip kartica u džepu, pristup Internetu i važeća kreditna kartica. A ispunjenjem ovih uvjeta bit će moguće kupiti ski kartu kada ste već na putu.

S Vogela uoči sezone 2014/15. kao primarni cilj i nadalje ističu zaključivanje značajnog ulaganja u novo postrojenje žičare u slijedeće 2-3 godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 27. rujna 2014.   07:43h

    Član od:
    26.10.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Ne znam isplati li se znacajnije ulagati u zicaru na Voglu....! Pogotovo kad im preko puta izgrade Val d'isere! Inace po meni oba skijalista imaju manu....preblizu je Nass, a oba zajedno imaju 2 staze, iako te dvije su bolje od svih u Nassu!
  • Objavljeno: 26. rujna 2014.   13:22h

    Član od:
    23.08.2010.

    Mjesto:
    Hrvatska, Koprivnica

    To znači da je Pohorje definitvno u banani :(

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 130014
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr