SKIJALIŠTA

»

SRBIJA

30.04.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Jahorina zatvorila sezonu. Pogled prema ledenjacima

Iako je trebala raditi sve do narednog vikenda, Jahorina je ipak zatvorila vrata.

Zbog naglog topljenja snijega mogućnosti za sigurno skijanje i bordanje na Jahorini više nema, stoji u izvještaju uprave skijališta. Tako je sezona u BIH i službeno zatvorena s 30.04.2015.

Od nama “susjednih” skijališta u radu je još samo Kopaonik, koji će i narednog vikenda biti u radu svaki dan od 09 do 15 sati., nakon čega će i on zatvoriti vrlo uspješnu skijašku sezonu.

Proteklog vikenda dobar dio austrijskih skijališta također je zatvorilo sezonu, poput St. Antona, Lecha i Zürsa. Kitzbühel je još uvijek u radu, no samo s jednom stazom, a određeni broj staza još uvijek drže otvorenima i Obergurgl, Obertauern, Turracher Höhe, Silvereta Montafon i Sportgastein. To su ujedno i posljednja neglečerska skijališta koja će raditi zaključno do kraja predstojećeg vikenda. Svi željni skijanja nakon toga vrlo dobre će uvjete moći pronaći na nekom od austrijskih ledenjaka, koji u ovom periodu godine dolaze na svoje. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 30. travnja 2015.   15:16h

    Član od:
    13.10.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Slavonski Brod

    jahorina ove godine odlična nikad bolja

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 166591
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr