SKIJALIŠTA

»

SRBIJA

22.11.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Kopaonik, arhiva Skijanje.hr 

 

Skijališta Srbije: Skipass za djecu snižen za 30%

Vlada Srbije potvrdila je novi cjenik skijaških karata za Kopaonik, Staru Planinu i Tornik. Najveća novost je drastično smanjenje cijene ski karte za najmlađe. Cilj je popularizacija skijanja u mlađim dobnim uzrastima.

Šestodnevni skipass u vrhuncu sezone na Kopaoniku će stajati 98,50 eura (11.250 dinara) dok će na Torniku stajati 55,20 eura (6.300 dinara). Uz ove, možemo slobodno reći, vrlo povoljne cijene skipassa Stara planina će nuditi najjeftinije skijanje. Tako će 6-dnevno uživanje na Staroj planini odraslu osobu stajati 35 eura (4.040 dinara) što je svega nekoliko eura skuplje od jednodnevnog skipassa u Sloveniji. Razlika je očita. 

Kao što smo već pisali, od ove sezone svi koji kupe sezonski skipass za Kopaonik imaju mogućnost besplatno skijati 3 dana na nekom od 8 slovenskih skijališta. 

Skipassove je osim na skijalištu moguće kupiti i na skorašnjem Expo-Zim sajmu (uz popust od 10%), ali i putem novog web shopa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 184279
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr