11.12.2013.      

Autor: Amer Sports Austria GmbH, podružnica Slovenija

 

Atomic: Kako izabrati nove skije?

Odlučite se za Atomic test skija, besplatno savjetovanje i pomoć pri odabiru.

Bliži se zima, a s njom i nova skijaška sezona. Nova sezona donosi brojne novosti, pa Atomic, baš kao i prošle sezone, iznova organizira testove skija na svim većim slovenskim skijalištima. Pozivamo vas da isprobate sve te novosti i tako si olakšate odabir prave opreme za skijanje.

I dan-danas na tržištu je čitav niz različitih modela skija, među kojima je često teško odabrati koje su to skije najbolje baš za vas. Razvoj skija iz godine u godinu napreduje sve bržim i bržim koracima. Atomic je zato odlučio kupcima prvenstveno omogućiti kvalitetan izravni dodir s opremom i prije nego što se u kupovinu same opreme uopće i krene.

Na svim testovima na izboru će biti veliki broj modela skija, a prisutni će biti i stručnjaci, bivši natjecatelji, koji će vrlo rado odgovoriti na sva moguća pitanja vezana uz opremu. Na sve testove moguće se prijaviti i putem Interneta te tim putem na optimalan način iskusiti i sve novosti koje donosi ova sezona. U slučaju prijave i sudjelovanja na Atomicovom testu skija, Atomic garantira i 20 % popusta na cijenu dnevne ski karte.

Isprobajte sve Atomic novosti na SLIJEDEĆIM TESTOVIMA SKIJA:

ARRABA - Od petka, 13.12.2013. do nedjelje, 15.12.2013.
KRVAVEC - Subota, 21.12.2013.
CERKNO - Nedjelja, 12.1.2014.
MARIBORSKO POHORJE - Subota, 18.1.2014.
KRVAVEC - Subota, 1.2.2014.
ROGLA - Subota 15.2.2014.
KRANJSKA GORA - Nedjelja, 16.2.2014.
CERKNO - Subota, 22.2.2014.
KRVAVEC - Nedjelja, 2.3.2014.

Prijave za testove skija preko: www.atomic.com

*Svatko tko se prijavi na Atomicov test skija preko Internetskih stranica na licu mjesta dobit će kupon za 20%-tni popust na cijenu dnevne ski karte, a kojega će lako iskoristiti pri slijedećoj posjeti istom skijalištu.

-.-atomic-.-

OVOSEZONSKE NOVOSTI U ATOMICU

-.-atomic-.-

Cilj Atomicovih razvojnih inženjera jest napraviti skije, koje će se kvalitetno moći prilagoditi svakom pojedincu: njegovoj tjelesnoj konstrukciji, načinu skijanja, željama i osobnim ciljevima.

Najveća Atomicova novost svakako je ARC tehnologija. Skije s ARC tehnologijom odlično se prilagođavaju terenu, jer imaju sposobnost jednostavnijeg ugibanja preko cijele dužine skija, kontrola nad njima je lagana, a pri agresivnijoj vožnji one garantiraju dinamičan odziv.

-.-atomic-.-

Skije iz kolekcije Redster primjenjuju tehnologiju skija Svjetskog skijaškog kupa. Najnovija generacija fenomenalne Doubledeck tehnologije garantira još veću okretnost i nesmetano skijanje. Skije pri većim brzinama dinamično izlaze iz zavoja, pri manjim brzinama izrazito su istovremeno okretne.

-.-atomic-.-

Sve više modela skija namijenjeno je i damama. Sada žene lako biraju između skija namijenjenih uređenim terenima, all-mountain serije i skija namijenjenih prije svega neuređenim terenima za ponajviše avanturistički usmjerene skijašice. Cjelovita ženska kolekcija posebno je prilagođena ženskom tijelu i načinu skijanja. V-shape oblik garantira nevjerojatno lak početak zavoja. Heel lift garantira stabilnost i bolju uravnoteženost, Rocker oblik skija istovremeno iznimnu okretnost.

U ovom tekstu opisan je samo djelić svega novoga što Atomic nudi. A za još više informacija toplo se preporučuje posjet jednom od ATOMICOVIH TESTOVA SKIJA.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 185709
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr