18.01.2010.      

 

Avant ski: express ski fit!

Iz vlastitog iskustva govore dva Skijanje.hr čitatelja o ski fit treningu, pripremi za skijanje na vibracijskoj spravi Power Plate

Zahvaljujući Zdravim vibracijama ove godine dva vjerna čitatelja Skijanje.hr-a imala su priliku isprobati jedan malo manje konvencionalni način kondicijske pripreme za skijanje. Iskusili su kako Power Plate ili trening pomoću vibracija može utjecati na njihovu formu. Evo njihove priče o tome:

Zoran, prodajni inžinjer

"Na ovoj odličnoj stranici primjetio sam reklamu za Zdrave vibracije, prijavio se na nagradnu igru za Power Plate trening i osvojio Express ski fit program! Već nakon prvog treninga ustanovio sam da je Power Plate svestran uređaj koji za samo 20 minuta dobro izmori čovjeka. Sam trening nije toliko fokusiran na broj ponavljanaj čučnjeva, sklekova i koječega već nego na polaganije istezanje mišićakoje se izmjenjuje sa vremenom (koje se iz trening u trening produžuje) napetosti mišića uz pojačavanje vibracije podloge. Osjećaj pri tom je kao da mali kompresor dodatno pumpa mišiće. Dvadesetminutni trening, mislio sam da je to nedovoljno ali sad znam da je to optimalno vrijeme za ovaj neuobičajen način vježbanja jer se pojavi umor. Masaža nakon treninga mi zbilja gode i što je super nije vremenski ograničena. To mi je i najbolji dio vježbanja : )"

Trener Ozren Zec na to dodaje: Power Plate se uključi na jaču amplitudu vibriranja nego kod treninga a položaje za masažu prepuštamo kljentu na izbor.

"Što se koncepta treninga tiče vježbe su zbilja raznolike što pozitivno djeluje na motivaciju za vježbanjem. Svakom bi preporučio Zdrave vibracje jer u vrlo malo vremena, sa svega 20 minutnim treninzima pruža više od konvencionalnog treninga." zaključio je zadovoljno Zoran.

Više o vježbama ispičao je Alan, student iz Samobora koji je efekte treninga u nekoliko navrata već isprobao na različitim europskim skijaškim stazama. "Moj prvi dojam je bio da je to puno lakši trening. Zahvaljujući izvrsnim trenerima napredujem iz treninga u trening i kad se sjetim svog prvog treninga što sve nisam mogao...tek nakon nekoliko tjedana taj prvi trening izgleda lagano. Ozren i Boris osmišljavaju zaista zanimljive treninge koji su dinamični i dobro prilagođeni svakom pojedincu. Njihovu stručnost i sposobnost da svakom pojedinačno prilagode trening pohvalio bih najviše od svega, a tu je naravno i Power Plate koji bi stvarno svakome preporučio."

Zdrave vibracije se nalaze u Zagrebu, Iločka 30
T: 01 3837441
M: 0911111735


www.zdravevibracije.hr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 46712
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr