31.01.2011.      

 

INTERSPORT - SKI TEST SLJEME

Zagreb, 30.01.2011.: Intersport H d.o.o, vodeći maloprodajni lanac sportskom opremom, zajedno sa sportskim dnevnikom SPORT PLUS organizirao je SKI TEST na Sljemenu.


Ski test je organiziran kako bi se skijašima omogućilo da na licu mjesta isprobaju nove modele ATOMIC-a i TECNOpro,upoznaju se sa novim tehnologijama te da uz savjete stručnjaka  donesu  kvalitetniju odluku za nabavu skija koje će najbolje odgovarati individualnim potrebama.

Zainteresirani su mogli isprobati  više od tridesetak modela, od amaterskih skija, pa do trkačkih skija koje koriste profesionalci.

-.--.-
-.--.--.--.-Atomic je  na ski testu, između ostalog, predstavio modele skija s Doubledeck tehnologijom  koja omogućava veću brzinu u svim situacijama, a ne samo u natjecateljskim uvjetima. Dva slobodno klizeća "kata" rezultiraju kombinacijom pokretljivosti i dinamičnosti. Upravo to kod skija GS D2 omogućuje skijašima precizno izvođenje dugih zavoja pri velikim brzinama, a kod skija SL D2 iznimnu pokretljivost skije. Oba modela izrađena su od visoko kvalitetne drvene jezgre pojačane slojem titaniuma što osigurava veliku torzijsku čvrstoću i direktni prijenos snage.

Osim navedenih modela mogao  se testirati i model D2 VF 72. To je prva skija na svijetu čija se tvrdoća automatski prilagođava trenutnim uvjetima, pruža veliku fleksibilnost pri kratkim zavojima,  dinamiku pri dugim zavojima te daje veliku stabilnost čak i na najtežim stazama.

Ženski model D2 VF 73 lagane je konstrukcije te u kombinaciji sa užim strukom skije omogućava skijašima brzu reakciju i lagano prilagođavanje svakoj situaciji na stazi. D2 VF 73 idealan je uvod u Doubledeck iskustvo.

Na testiranju su  bile i Powder skije Bent Chetler i revolucionarne pancerice Life Fit. Life Fit pancerice trenutno se prilagođavaju stopalu, omogućavaju prirodan položaj stopala i pomažu osiguranju idealnog balansa i potpunog uživanja tijekom skijanja.

Intersport je predstavio dva modela ekskluzivne robne marke TECNO pro, Pulse 12 Smartrak i Pulse 10 Lightrak.

Najbolji model iz serije Pulse, Pulse 12  je namijenjen prvenstveno naprednim skijašima i boljim rekreativcima koji će znati iskoristiti dobre vozne osobine skije. Skije su napravljene prema uzoru na natjecateljske slalomske skije( radijus 15m@ 170cm) s laminiranom jezgrom i ABS stranicom, koja im daje potrebnu agresivnost i nepopustljivost u kratkim zavojima.

Kao dodatno ojačanje tu su i ulošci od Titanala, raspoređeni po cijeloj dužini skija. Skije su nešto mekše od natjecateljskih skija, pa s njima lako uživate u prolazu duljih zavoja.

Dostupne su u dužinama 154-162-170cm, stranjski luk: 123-78-108 mm na 170cm, s radijusom 15,8m na 170cm.

Drugi predstavljeni model Pulse 10 Lightrak su univerzalne skije namijenjene dobrim rekreativcima koji vole skijati na uređenim , ali i ne uređenim stazama. Skije imaju dobru vodljivost i prijem na svim snježnim podlogama. Skije imaju veću stabilnost zbog veće širine po cijeloj dužini. Dostupne su u dužinama 154-162-170-178 cm , stranjski luk: 122-78-108mm na 170cm, radijus 15m na 170 cm.

-.--.-Intersport je  u Hrvatskoj  nositelj certifikata BEST BUY AWARD za „Lanac trgovina spotske opreme, odjeće i obuće najboljeg omjera cijene i kvalitete“, te je prema mišljenu čitatelja web magazina Skijanje.hr, već petu godinu zaredom proglašen za „Najbolje prodajno mjesto zimske opreme“.

Nagradu  čitatelja web magazina Skijanje.hr možemo zahvaliti velikom izboru skijaških brendova, Alpina,Atomic,Bladerunner,Bolle, Briko,Carrera,Cebe,Crazy creek,Dainese, Elan; Firefly,Fischer, Head, Leki, Nordica, Roces, Rossignol, Salice, Salomon, Smith; Tecnopro, Uvex, Voelkl, Colmar, Etirel, McKinley, Descente, Kjus, Ice peak, pristupačnim cijenama, uzbudljivim prodajnim prostorima, te nadasve ljubaznom i stručnom osoblju koje brine da svaki kupac dobije najbolji savjet za svoje godine, mogućnosti i novac.

Gajo Dojčinović, voditelj marketinga Intersporta, izjavio je:

"Veliko nam je zadovoljstvo što kroz organizaciju SKI TESTA nastavljamo poticati zanimanje naših cijenjenih kupaca za sport.

Uz  savjete stručnjaka iz ATOMIC-a i TECNOpro o novim tehnologijama, te članova Hrvatskog zbora učitelja sportova na snijegu, vjerujemo da smo našim cijenjenim kupcima olakšali odabir skija koje će najbolje odgovarati njihovim individualnim potrebama.

U Intersportu smo posvećeni nabavi sportske opreme,te bih  iskoristio bih priliku da pozovem sve skijaše i one koji će to tek postati  da iskoriste popuste do -50% na skijašku opremu , te uživaju u koristima aktivnog životnog stila."
 
-.--.- 

-.--.-
-.--.-
-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 6930
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr