21.11.2014.      

 

Isprobajte zimske novosti uz Salomon

Prijavite se na besplatne skijaške testove i dobit ćete popust na skijašku kartu.

Salomon ove godine predstavlja nove revolucionarne pristupe oblikovanju skija i pripremio je za vas hrpu novosti. Uz saznanje da je teško pratiti sve nove trendove na tržištu, i još teže odlučiti između bezbroj različitih modela i različitih proizvođača, Salomon će i ove sezone organizirati brojne skijaške testove u Sloveniji. Na testovima će se skije moći isprobati na terenu, a uz to omogućeno je i 20% popusta na skijašku kartu, u slučaju prijave preko interneta.

Oni najbrži, na testu će moći isprobati novu seriju X-RACE, koja krši tradicionalna pravila natjecateljskih skija. Radi se o proizvodu Salomonovog natjecateljskog odjela, koji je sastavljen od šampiona, inžinjera i dizajnera, koji svoje znanje, i iskustvo, ulažu u razvoj najboljih skija. Iznimnu ideju X-RACE Salomon je ove godine proširio i na novu seriju X PRO SW i tako tu preciznu karving liniju ponudio i širem krugu skijaša. Sustav POWERLINE u kombinaciji sa slojem ploče od titana garantira vam jednostavnu kontrolu skija i istovremen osjećaj sigurnosti. Carve Rocker i Semi-Twin Tail čine skiju lako vodljivom i poletnom.

-.--.-

Ako ste ljubitelj uređenih staza, ali volite skijati i po pršiću, morate isprobati skije X-DRIVE, koje su najtočnije i najsvestranije ALL MOUNTAIN skije dosad. Odlikuje ih točnost i stabilnost u kombinaciji s nevjerojatnom okretnošću i garantiraju beskompromisne karakteristike na uređenim stazama, kao i iznimno lako manevriranje na neuređenim stazama. Rezultat svega je serija skija s kojima je moguće odlično skijati baš na svim terenima i na svim snježnim podlogama koje možete naći na skijalištu.

-.--.-Salomon posebnu pozornost posvećuje i razvoju skija za nježniji spol. Serija Origins svake godine oduševljava skijašice svih razina vještine. Od onih koje imaju osnovno skijaško znanje do onih najzahtjevnijih. Cilj je izraditi svestrane skije koje nude sve što skijašicama treba za potpuni užitak na snijegu. Pomno izabrani materijali prilagođeni su ženskom stilu skijanja, manjoj težini, lakšoj vodljivosti i jednostavnoj promjeni smjera.

Ovo su samo neke od novosti koje je Salomon pripremio za dolazeću zimsku sezonu. Više o smjenicama, tehnološkim novostima, osuvremenjenim dizajnima i još puno toga možete isprobati na vašem najbližem skijalištu. Testirajte nove Salomon skije i prepustite se iskusnom Salomon timu, koji će vas savjetovati u pravilnom izboru opreme i olakšati vam izbor!




Salomonovi testovi skija:

GDJE MJESEC KADA
Kronplatz  prosinac 12.12.-14.12.2014.
Krvavec  prosinac subota, 20.12.2014.
Krvavec  prosinac subota, 27.12.2014.
Krvavec  siječanj nedjelja, 11.1.2015.
Kranjska Gora
 siječanj subota, 17.1.2015.
Cerkno  veljača subota, 14.2.2015.
Vogel  veljača nedjelja, 22.2.2015.
Rogla  veljača subota, 28.2.2015.


Svi koji se preko interneta prijave na skijaški test dobit će na testu kupon za 20% popusta na dnevnu skijašku kartu, kojeg mogu iskoristiti u sljedećem posjetu skijalištu.

Prijavite se na: www.salomon.com/cr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 25. studenog 2014.   11:50h

    Član od:
    21.05.2009.

    Mjesto:
    Hrvatska, Čakovec(Donji Koncovčak)

    Dostupno je na slovenskom Salomon linku: salomontestsmuci.si
  • Objavljeno: 25. studenog 2014.   10:59h

    Član od:
    16.08.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Moguce da ce se pojavljivati na tom linku neposredno prije datuma kad su testovi
  • Objavljeno: 24. studenog 2014.   12:39h

    Član od:
    28.04.2009.

    Mjesto:
    Hrvatska, osijek

    Ma sve 5, ali link za prijavu nije dobar ili ga nema na toj stranici????

Prikazano 3 od 3 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 233460
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr