01.10.2012.      

 

KnockOut Snow Festival!

Prvi hrvatski glazbeno-skijaški festival! Najveće snježno događanje nakon Snow Queen Trophya!

Prošlogodišnje premijerno izdanje KnockOut Snow Festivala pokazao se kao zaista pun pogodak.  Preko 1.500 mladih zaljubljenika u snježne avanture u dva fenomenalna termina pohodilo je maleno mjestašce Puy St. Vincent i tako upotpunilo najveće kolektivno skijanje u prošloj godini u Hrvatskoj. Upravo je to formiralo temelje, čini se, budućeg dugogodišnjeg i tradicionalnog festivala

Ove godine kreativna radionica iz najbolje turističke agencije za mlade Collegiuma nastavlja s ciljem dodatnog usavršavanja prvog hrvatskog glazbenog-skijaškog festivala. Odabrano je novo skijalište koje će sa svojim dodatnom ponudom raznih sadržaja i dodatnim smještajnim kapacitetima zasigurno biti zapažena novost za ovu godinu. Radi se o mjestu Orcieres, u južnim francuskim Alpama koji će Vas oduševiti sa svojom lijepom skijaškom infrastrukturom i lijepim rasporedom 100km staza. Dodatna adrenalinska, rekreativna i gastronomska ponuda zasigurno će Vam biti još jedan razlog da pohodite ovaj fenomenalan događaj.

Festival je koncipiran kao sigurno događanje koja će sudionicima pružiti dvostruko zadovoljstvo kroz razne dnevne i noćne događaje na stazi i van nje. U ponudi je jedan MEGA termin koji će se održati od 5.1. – 12.1.2012. Dosadašnje prijave ali i općenita fama upućuje na to da bi se moglo naći 2.500-3.000 mladih u Francuskoj što će ponovno srušiti rekord u pogledu najvećeg grupnog skijanja Hrvatske, kao i jednog od najvećih grupnih putovanja uopće.

Sudionici vol.2 KnockOut Snow Festivala uživati će u live koncertima za sada potvrđenih izvođača: TBF-a, Dubioze Kolektiv, Let3-a, Dječaka, Connecta, The Night Express Banda, R'n'B confusion program-a, DJ Luce Montecchi-a, Collegium DJ team-a... Line-up je smišljen na način da se zadovolje svi apetiti ljubitelja distorzije i elektronike.

Također, treba napomenuti kako će se redoviti Apres ski party-i održavati na posebnom platou na samoj stazi gdje će svaki dan biti razne animacijske igre, kao i drugi kreativan program. Ono što će činiti ovaj festival posebnim je osim što će se održavati redoviti noćni koncerti, sudionike očekuje i jedan dnevni koncert na stazi. Radi se o miljenicima hrvatske publike – poznati engleski dvojac Freemasonsi (UK).

Noćno poprište koncerata unaprijeđeno je iz prošlogodišnjeg šatora do Arene klizališta koji ima kapacitet za nekoliko tisuća posjetitelja. Organizatori najavljuju i fenomenalno audio-video produkciju unutar same Party Arene, te pristupačne cijene (čitaj hrvatske) pića kao i prošle godine.

Dodatna prednost samog festivala je to što sudionici imaju priliku skijati i na više skijališta unutar tjedan dana na način da će organizatori ponuditi polaske na dnevna skijališta drugih skijališta u blizini poput Risoul-Vars i Serre Chevalier. 

Organizatori su se potrudili svima približit festival na način da sa pristupačnom cijenom privuku što je moguće veći broj posjetitelja. Tako je aranžman koji uključuje 6-dnevnu skijašku kartu, 7 noćenja u apartmanima (1/3, 1/4, 1/6, 1/8), prijevoz modernim turističkim autobusom, pratnju vodiča, animaciju i organizaciju izleta, dostupan već za svega 2290kn.

Razlog više za brzu prijavu je i vrijedan popust od 150kn koji će ostvariti svi prijavljeni putnici do 1.10.2012.!

Brojnost, pristupačnost, ali i neprekidna dodatna događanja na samoj skijaškoj stazi i van nje dokazuju da je KnockOut Snow Festival siguran i adekvatan odabir skijaša i boardera.

Više informacija o samom festivalu možete pronaći na novoj web stranici festivala – www.knockoutsnowfestival.eu.  

KnockOut Snow Festival je naš ovogodišnji izbor, a Vaš?

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 31. listopada 2012.   17:45h

    Član od:
    31.10.2012.

    Mjesto:
    Hrvatska, Ozalj

    Freemasonsi (UK) je točan odgovor

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 146744
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr