21.01.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Let 3 i Filip Motovunski na Burn Carnival Snowboard Sessionu

Legendarni riječki bend, koji se nedavno zajedno sa svojom snowboard karavanom vratio iz Francuske, još će jednom dati podršku akterima i ljubiteljima sve popularnijeg zimskog sporta.

Ovoga puta nastup će se održati na domaćem terenu. Let 3 će nastupiti u sklopu Burn Carnival Snowboard Sessiona koji će se u subotu 26. siječnja 2013. godine, šesti puta za redom, održati u Rijeci te će još jednom na živopisnoj lokaciji, tik uz more, predstaviti vratolomije 20-ak najboljih europskih snowboardera.  

Koncert grupe Let3 održat će se na istoj lokaciji kao i samo natjecanje, na Gatu Karoline Riječke, a ekscentrični glazbeni "lokalci" na pozornicu će stupiti u 22:30h, nakon 2 i pol-satnog nastupa u Rijeci uvijek rado viđenog DJ-a Filipa Motovunskog. Ulaz na koncert, kao i na cjelodnevni burn Carnival Snowboard Session, bit će besplatan zahvaljujući suorganizatoru - Collegium putničkoj agenciji i Turističkoj zajednici grada Rijeke, kao i glavnom sponzoru događanja Burn Energy Drinku, koji u suradnji s magazinom Skijanje.hr nudi priliku koja se ne propušta:

Osvoji putovanje na Air&Style

Osim spomenutih događanja glavni sponzor događanja nudi i zanimljivu nagradnu igru u kojoj sretnike vodi na dvadeseti rođendan popularnog Air&Stylea u Innsbruck. Detalji su dostupni ovdje.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4973
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr