07.10.2009.      

 

Mariborsko Pohorje - tako dobro, a tako blizu!

Mariborsko Pohorje najveće je slovensko skijalište. Svoju veliku popularnost krije u odlično pripremljenim stazama, sigurnom snijegu i dobroj infrastrukturi. No od ove sezone ima još nekoliko aduta

Mariborsko Pohorje hrvatskim skijašima bliže je no ikada. Nova autocesta uspjela je približiti ionako blizak nam Maribor, koji je sada vremenski udaljen od Zagreba samo 50-ak minuta vožnje. Znači, za manje od sat vremena iz svog doma možete stajati na skijama na Snežnom stadionu i gledati poprište Svjetskog kupa kojim ćete uskoro kročiti.

Kako bi skijanje bilo što ugodnije i kvalitetnije izgrađena je i sasvim nova gondola, koja na vrh skijališta vozi svega 6 minuta. Osim nje, na raspolaganju skijašima je čak 16 vučnica, 4 dvosjedežnice, 1 četverosjedežnica te 1 šesterosjedežnica (izgrađena uoči sezone 2008/2009.). Sve skijaške staze su 95% zasniježene, a snježna garancija je čak 100 dana u sezoni na svih 40 km staza.

Mariborsko Pohorje nudi puno više za puno manje novce, nego konkurentska austrijska ili talijanska skijališta. Mariborsko Pohorje nudi i noćno skijanje, koje je jedno od najboljih u Europi, a na raspolaganju je svaki dan.

Osim u skijanju, u blagodatima zime i zimskih radosti mogu uživati svi, od početnika, iskusnih skijaša i bordera, mlađih, starijih pa sve do neskijaša, a koji samo žele sa snijega skočiti u jedan od bazena ili pak wellness centara. Nakon relaksacije izlazak u grad prava je sitnica, budući da je skijalište gotovo pa u centru grada. Maribor u turističkom smislu nudi zaista puno. Uvjerite se i sami!

Svakako posjetite web stranicu Mariborskog Pohorja koja je namijenjena isključivo hrvatskim gostima i u potpunosti je prevedena na hrvatski jezik.

Dođite, jer je Mariborsko Pohorje tako dobro, a tako blizu...

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 245566
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr