17.01.2016.      

Autor: Amer Sports

 

Nova sezona, nove Atomic skije

Odlučite se za Atomic test skija, besplatno savjetovanje i pomoć pri odabiru 31.01. i 06.02. - Sljeme!

Atomic svake sezone organizira skijaške testove, čime pomažemo svojim kupcima da lakše donesu odluku pri kupnji novih skija. Zbog toga i ove godine pozivamo sve skijaše koji žele isprobati novosti u svijetu skijanja da nam se pridruže na jednom od testova koji će se održati na Sljemenu.

Danas se na tržištu nalazi bezbroj različitih modela skija između kojih je teško izabrati. Razvoj skija svake je godine sve brži i brži. Zato smo u Atomicu odlučili omogućiti kupcima da opremu isprobaju osobno i prije nego što je kupe.  

Na svim testovima ponudit ćemo veliki izbor skija, bit će prisutni stručnjaci, bivši natjecatelji koji će vam rado odgovarati na pitanja u vezi opreme. Odlučite se za Atomic test skija jer ćete tako optimalno isprobati sve novosti koje donosi ova sezona.

ISPROBAJTE SVE NOVOSTI KOD ATOMICA NA SLJEDEĆIM SKIJAŠKIM TESTOVIMA:

  

GDJE

 

KADA

 SLJEME

 

NEDJELJA 31.01.2016.

  SLJEME

 

SUBOTA 6.02.2016.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 212062
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr