22.11.2013.      

Autor: Biolab d.o.o.

 

Novosti iz Thule programa

Svaki lanac za snijeg je savršena kombinacija dizajna, tehnologije i sigurnosti za vaša zimska putovanja. Osim lanaca, tu je i novi outdoor i sportski asortiman.

Thule svoju ponudu lanaca za snijeg bazira na iznimno širokom asortimanu vozila, s posebnim naglaskom na terence, SUV i kampere. U ponudi su klasični lanci koji se postavljaju oko gume, ili pak model K-Summit koji se montira na gazni dio gume uz pomoć odgovarajućeg adaptera. Donosimo kratki presjek modela: 

Kompletna ponuda i cijene dostupne su na Biolab.hr)

K-Summit - s iznimno lakim postavljanjem i skidanjem

K-Summit se postavlja na adapter koji se montira na vijke kotača. Lanac se lagano skida kada nije u upotrebi. Dostupne su veličine za terenska vozila i SUV-ove. 

-.--.-

Easy-Fit - najnoviji nagrađivani lanci inovativne tehnologije i dizajna. 

Lance odlikuje iznimna jednostavnost korištenja. Sa svega 3 pokreta spremni ste za vožnju. Lanci su intuitivni te su praktički već složeni u kupljenom pakiranju. Donose automatsko podešavanje tenzijskog sustava, a otpuštaju se pritiskom na gumb. Posebnost Easy Fit sistema je postavljanje u jednom koraku za koji je potrebno svega 12 sekundi (!)  

Ukoliko svojim SUV vozilom želite voziti po najnedostupnijim terenima potrebni su vam Thule lanci za terenska vozila “”Thule Easy Fit SUV. Model je pogodan i za postavljanje na SUV vozila s malim prostorom oko kotača. Asimetričan dijamantni uzorak lanaca s razbijačima leda osigurava najbolje prianjanje na snijegu i ledu. 


CL-10 - samozatezajući lanac za snijeg visokih performansi - za osobna vozila

Thule lanac za sustavom samozatezanja. Ima asimetričan lanac uzorka dijamanta s pojačanjima za razbijanje leda - najčvršći prihvat na snijegu i ledu. Najlonska zaštita za naplatke od legura (opcija primjene). Ima inovativan dizajn i jedinstvene bojom označene dijelove za postavljanje. Važno je napomenuti kako je ovaj lanac bio pobjednik na ADAC testu između 7 vrsta lanaca raznih proizvođača. 

-.--.-


XS-16 - Samozatezajući lanac za odlično prianjanje na snijeg i led - za terence, SUV i kombi vozila

Lanci s vanjskim sustavom brzog samozatezanja i otpuštanja. Odličan prihvat na snijegu i ledu za vozila veće težine od putničkih vozila. Njemački Transporter Magazine ga je tijekom 2008. proglasio “veoma dobrim” u usporedbi 9 lanaca za snijeg. 

-.--.- 


Osim lanaca donosimo i pregled novog programa imena “Pack’n Pedal”. Navedeni program obuhvaća patentiranu dodatnu opremu za bicikle kao što su držači (novčanika, torbe, smart telefona, iPada itd.) na upravljaču, a osim navedenog sadrže i stražnje nosače tereta i bisage. 

-.--.-

Tu je i “Thule Luggage, Bags & Cases” koji obuhvaća široku paletu ruksaka, sportskih torbi, putnih torbi, torbi za kamere itd. 

-.--.-
Sve navedeno možete potražiti u trgovini Biolab d.o.o., ovlaštenom zastupniku Thule proizvoda za Republiku Hrvatsku. Jamstvo na proizvode Thule Pack'n Padle i Thule Luggage, Bags & Cases je čak 25 godina!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247447
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr