20.02.2014.      

Autor: Plaza Hotel Ljubljana

 

Plaza Hotel Ljubljana: Iz glavnog grada na Krvavec

Dođite u potpuno novi Plaza Hotel Ljubljana kako bi se prepustili luksuzu najmodernijeg i najvećeg hotela u slovenskoj prijestolnici.

Nalazimo se u poslovno – trgovačkom centru i centru za zabavu BTC, koji je od stare gradske jezgre udaljen samo nekoliko minuta. Našim prijevozom prevozimo vas po povoljnoj cijeni do centra grada, te do 25 kilometara udaljene zrakoplovne luke. Inače smo u neposrednoj blizini hotela za vas pripremili i parking.

-.--.-

Kod dolaska ćete uvijek biti toplo primljeni uz osmjeh našeg ljubaznog i stručno osposobljenog osoblja. Birati možete između 236 soba i luksuznih apartmana koje, pored estetske perfekcije, ističe i udobnost i prostornost.

-.--.-

Za pravo opuštanje pobrinut ćemo se besplatnim ulazom u 300 m udaljeni vodeni park Atlantis te stalnim popustima na opuštajuće masaže. Pored toga smo u obližnjim trgovinama Zlatarne Celje pripremili posebne popuste na bezvremenski elegantan nakit.

Osluškujući vaše želje i potrebe ćemo organizirati različite događaje i poslovne susrete, koje ćemo u modernom kongresnom centru podići na nove razine.

Ove zime pripremili smo i specijalni paket za skijaše - SKI paket, koji uključuje ski pass za Krvavec. A za sve one koji se žele opustiti, i odmoriti, dostupan je izbor između brojnih paketa, a koje opet lako možete pronaći na našim web stranicama. Mi preporučujemo SPA paket, kao najbolji način zagrijavanja i opuštanja u ovim hladnim danima.

Vaš Plaza Hotel Ljubljana, gdje ste uvijek dobrodošli!

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 243624
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr