15.12.2015.      

 

Posjetite Roglu i okusite pravi zimski užitak

Sjećate li se, kako je pogledati snježnu bjelinu oko sebe i prepustiti se pravom zimskom danu?

Posjetite Roglu. Nasmiješite se svježem jutru i osjetite dodir svježeg zraka na licu. Stupite na skije i spustite se po snježnoj bjelini, te doživite jedan od stotinu snježnih dana, koji se ljubiteljima snježnih radosti nude sve do ranog proljeća.

Skoro svi, mali i veliki, koji žele skijati, trčati na skijama ili bordati, na Rogli to mogu lako naučiti.
Škola snježnih sportova na Rogli je pravo mjesto za to. Ljubazni i stručno osposobljeni učitelji pobrinuti će se za nove generacije pobjednika.

-.--.-

Djeco, jeste li već vidjeli, kako dobro skija Zlodej, ljubazni vražićak, koji je skijanje naučio upravo u školi snježnih sportova na Rogli?
Ako niste, potražite ga svaki petak, subotu i nedjelju, između 12. i 14. sati, na skijalištu Uniorček. On jedva čeka da vas upozna. Za vas je priredio pregršt svojih pustolovina. Među njima je i posjet njegovim šumskim prijateljima u drvenim kućicama na skijalištu Uniorček, zabavne snježne igre, pečenje odličnih slatkih vafla i još puno toga.

Gladni? Naravno. Nakon skijanja i drugih sportskih aktivnosti na svježem zraku potrebno je »odmoriti dušu«, za što vam na raspolaganju stoji pregršt ugostiteljskih objekata koji su raspoređeni posvuda po Rogli. Od jela na žaru, preko domaće kuhinje, pa sve do pizze i tjestenine, na svakom koraku šire se zamamni mirisi.

-.--.-

Lovrenška jezera, svojom ljepoto i tajnovitošću, jamče dobro osjećanje i daju unutarnji mir također i u zimskom vremenu. Wellness centar Natura u Hotelu Natura na Rogli živa je priča o neponovljivim Lovrenškim jezerima. Namijenjen je dobrom osjećanju, a inspiraciju crpi iz prirode koja ga okružuje. Parnu sauna s pohorskim biljem, dopunjuju ponuda finske saune, saune sa kristalima soli i bio saune. U panoramskoj sauni pogled seže kroz prozor na prekrasnu šumu i Kamniško Savinjske Alpe. Zimski programi cirkulacije zraka daju poseban ugođaj sauni, čak i onda kada ledene pahuljice ugodno hlade. Prostor za odmor s kaminom zaokružuje zadovoljstvo i ugođaj.

-.--.-

Što je bolje od zagrljaja tople termalne vode i domaćinske toplote Sauna sela u Termama Zreče, koji dočaravaju ugođaj i zadovoljstvo nakon sportskog, aktivnog i zabavnog dana na snijegu
Dodir termalne vode opustiti će vas i ispuniti novom energijom. Domaćinska toplota, zamamne arome i umirujuće boje odlikuju ovo jedinstveno opremljeno Sauna selo. Finske, parne i infracrvene saune, oduševljavaju programima cirkulacije zraka uz ugodan odmor na grijanim keramičkim ležištima ili na tradicionalnom pohorskom kozolcu. Jedinstvena kombinacija skijaškog centra i termalnog lječilišta predstavlja i jedinstven doživljaj u svim prilikama.

Kako zaključiti dan, kojem ne nedostaje puno do potpunosti?
U bogatim okusima raznoliko odabranih gastronomskih majstorija, koji slijede suvremene trendove u zdravom načinu prehrane, brižno se ocrtavaju tradicionalni gastronomski elementi.

Trebate li još neki razlog za posjet Rogli i Termama Zreče?

www.rogla.eu
www.terme-zrece.eu

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 221579
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr