21.12.2015.      

 

Redster XT: Savršena kombinacija slalomskih i veleslalomskih skija

Skijaški svijet je sve raznolikiji, ali i dalje velika većina skijaša skija po uređenim stazama. Zato smo razvili skije koje daju još više užitaka i zabave na bijelim padinama.

Skije iz serije redster opremljene su tehnologijom skija za svjetski kup, a istovremeno su puno svestranije. Zbog toga su savršen izbor za sve skijaše koji žele prvoklasne skije i uživaju u kombinaciji dugačkih i kratkih zavoja.

Skraćenica XT označava »cross turn« što znači da skije iz serije Redster XT kombiniraju karakteristike slalomskih i veleslalomskih skija. Ovu svestranost daje posebna geometrija skija s različitim dužinama radijusa. Kombinacija različitih radijusa omogućava iznimnu zaigranost, okretnost i pri tome zadržava skije mirnima u dugim zavojima. Zahvaljujući visokokvalitetnoj srednjici s drvenom jezgrom (Power Woodcore) skije su iznimno dinamične i odzivne. Drvena jezgra također doprinosi stabilnosti i ublažavanju vibracija.  

Konstrukcija skija omogućava savršen prijenos energije i precizne zavoje u svim uvjetima.  Skije su opremljene ulošcima od titana, koji garantiraju odličnu torzijsku stabilnost i apsorpciju vibracija. Kombinacija Camber i Rocker formi garantira odlično prianjanje rubnika i jednostavan ulazak u zavoje.

NOVA SERIJA SKIJA REDSTER XT

U seriji Redster nalaze se tri modela skija:

-.--.-REDSTER XT – Predstavlja uvodni model kojeg odlikuju iznimna vodljivost i svestranost.



-.--.-REDSTER XTi
– Visokokvalitetne skije s ulošcima od titana. Odlična kombinacija slalomskih i veleslalomskih skija.



-.--.-Redster Doubledeck 3.0 XT
– Vrhunski model u seriji Redster XT. Skije su  opremljene svim Redster tehnologijama: Tehnologija RAMP koja aktivno poravnava skijašev položaj na skijama i tako daje    bolji nadzor i precizno prianjanje rubnika, slobodna gornja ploča skije daje odlično ublažavanje vibracija.

Savršena oprema od glave do pete...

Skije XT predstavljaju ključan dio opreme namijenjne odličnim skijašima. Da bi ih iskoristili u potpunosti potrebna vam je i preostala oprema:

Skijaške cipele Redster PRO 120

-.--.-Redizajnirane skijaške cipele Redster Pro 120 vrhunske su skijaške cipele, idealne za sve koji žele savršen obuhvat stopala i individualno pristajanje. 

Posebna karbonska kralješnica (Carbon Spine) daje savršenu stabilnost, dok tehnologija Memory fit omogućava savršeno pristajanje uz stopalo u samo nekoliko minuta. Ove sezone skijama smo dodali 4mm potplata koji daju veću izdržljivost i prianjanje, a mogu se i zamijeniti.


Skijaška kaciga Nomad LF


-.--.-Skijaška kaciga Nomad LF daje savršenu zaštitu, odlično izgleda i ima odličnu cijenu.

Kaciga je opremljena tehnologijom Live Fit, ima dvostruki aktivni ventilacijski sustav i kompatibilna je s audio sustavom. Posebna ABS konstrukcija daje nisku težinu i udobnost.



Skijaške naočale Savor3

Atomic Savor3 M su vrhunske skijaške naočale u seriji Savor s medium okvirom. Veličina medium i Live Fit tehnologija garantiraju iznimnu udobnost i vidljivost. Naočale imaju visokokvalitetna, reflektivna stakla i daju odličnu vidljivost u svim uvjetima. Da biste bili spremni na baš sve uvjete u kompletu dolazi i dodatno staklo. 

-.--.-

Više na www.atomic.com/cr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 174170
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr