06.12.2015.      

Autor: Salomon

 

X-PRO: Nova generacija skijaških pancerica

20 godina iskustva i poboljšanja na području prilagodljivosti i oblikovanja skijaških pancerica dovelo je do potpune ravnoteže između udobnosti i vrhunske izvedbe zavoja!

Udobnost iznutra, a točnost i preciznost izvana, od sada združeni u jednu skijašku cipelu koju možete prilagoditi svojoj nozi u samo u samo 20 minuta!

Pancerice serije X-PRO predstavljaju novu generaciju pancerica, koju dopunjuju performanse i udobnost kakve još niste nikada doživjeli!

Suština dizajna te linije je vanjska školjka izrađena s posebnom Twinframe tehnologijom koja se sastoji od dva dijela. Na taj način se postigla krutost, a istodobno fleksibilnost cipele, točno na onim mjestima gdje je najpotrebnija. "Oversized pivot" daje još precizniji i učinkovitiji prijenos sile na skije.

Velika posebnost je također unutarnji uložak. "My Custom Fit 3D" je revolucionarna tehnologija koja predstavlja 3-dimenzionalno preoblikovanje unutarnjeg dijela u najkritičnijim područjima stopala, gležnja i pete. Obične pancerice imaju unutarnji dio sastavljen od dva ravna komada veznog materijala, dok su u  Salomonu uz pomoć vrhunskih medicinskih stručnjaka u tom području razvili prvi unutarnji dio koji je zapravo izgrađen u tri dimenzije i oblikovan po stopalu. Rezultat je udobnost koju još niste doživjeli. S tim je zagarantirana i  bolja cirkulacija i očuvanje prirodne topline za još više preciznosti, a pancericu je moguće i toplinski obraditi te u potpunosti prilagoditi samo po vašem stopalu. Kako bi se još više prilagodili postoji mogućnost prilagođavanja i vanjskog dijela.

S Custom Shell 360° tehnologijom vaše pancerice napravite kod najbližeg prodavača u samo 20 minuta!

X-PRO - vrhunska kvaliteta izvedbe i udobnost u jednoj skijaškoj cipeli! Više informacija na: www.salomon.com/cr/   

X-PRO 130

-.--.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X-PRO 120

-.--.-  -.--.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X-PRO 110

-.--.-

X-PRO 100

-.--.-  -.--.-

X-PRO 90 W

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 07. prosinca 2015.   10:51h

    Član od:
    13.09.2011.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Imam Salomon X-PRO 100 i jako sam zadovoljan
  • Objavljeno: 07. prosinca 2015.   10:42h

    Član od:
    29.01.2012.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    a da li je moguće uzeti samo unutarnji uložak posebno jer imam salomon pancu koja mi odgovara ali bi htio samo novi uložak?

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 223055
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr