09.12.2013.      

Autor: Unitur.eu

 

Zimska bajka… na Rogli u termama Zreče

Na 1517 metara nadmorske visine priroda je istinski bijela. Pogotovo tijekom zimskih mjeseci kada su uspavane ravnice prekrivene debelim sagom od mekog snijega dok se brojne pohorske smreke savijaju pod snježnim prekrivačem.

Na Rogli je posebno čarobno u Termama Zreče tijekom božićnih praznika, i za doček Nove godine, kada se ritam života malo uspori i na nekoliko trenutaka zaustavi.

Izvrsno pripremljene skijaške staze te staze za skijaško trčanje pravi su raj u kojem mogu uživati skijaši i trkači, sve uz obilje sportskih aktivnosti. I najmlađi će se članovi obitelji zabaviti na snijegu. Neki će stati po prvi puta na skije u školi zimskih sportova, dok će se drugi zabavljati u dječjem vrtiću na snijegu.

-.-unitur-.-

Osim toga, oni koji su puni energije i željni adrenalina mogu se prepustiti savladavanju prepreka u Zabavnom parku, na poligonu za daskanje na snijegu slobodnim stilom, koji se nalazi s lijeve strane skijaške staze Mašin Žaga.

-.-unitur-.-
 
Sve veći interes gostiju za skijaško trčanje zamjetan je na stazi za skijaško trčanje Petre Majdič koja je namijenjena skijašima trkačima rekreativcima i brojnim učenicima, koji se sa skijaškim trčanjem upoznaju u školi, te posebno vrhunskim skijaškima trkačima.

Nakon skijanja, vrijeme je da se prepustite gastronomskim užitcima u potrazi za okrepom i osvježenjem u nekom od ugostiteljskih obrta kojih na Rogli ima posvuda. Pronaći ćete ih na skijaškoj stazi Mašin Žaga ili Uniorček. Ako ste željni isprobati ukusna i zdrava jela, spremljena prema receptima naših baka, posjetite konobe na Jurgovu ili na Pesku u kojima ćete uživati.

Posjetitelji, koji ostaju na Rogli nekoliko dana, već su dobro upoznati sa ponudom Stare konobe u sklopu hotela, opuštaju se u Kutku spokoja i mira gdje mogu ići na bazen i u ugodno uređene saune u kojima mogu uživati u opuštajućoj kupki ili masaži.

Ugodna atmosfera u Staroj konobi na Rogli odiše osjećajem prisnosti, gdje će se uz glazbu, i kroz razgovor, u Vama ponovno probuditi onaj osjećaj povezanosti. U jedinstvenom ambijentu osjećat ćete se kao u vlastitom domu uz veseo plamen u kaminu, ugodnu toplinu, miris smrekovine i njenih iglica dok uživate u ukusnim jelima domaćih majstora kuhinje.

Prepustite se čarobnom zimskom ugođaju u Termama Zreče.

Umorni nakon cjelodnevnog uživanja u aktivnostima na snijegom prekrivenim ravnicama Rogle poželjet ćete se odmoriti i opustiti.

U termama Zreče napunite se energijom dok uživate u toploj termalnoj vodi i masažnim mlazovima. U sauni su Vam dostupni različiti programi strujanja zraka, zagrijavanja toplinom, opuštajuće aroma terapije raznolikih mirisa.

Napete i upaljene mišiće opustite nakon zimskih radosti odlaskom u Idilu, wellness & spa centar, gdje možete odabrati između četiri tematska kutka – Natura, Romantika, Sawaddee i Beauty & Spa – u kojima se prepustite našem osoblju i uživajte u različitim kupkama, masažama i tretmanima na bazi lišća i ulja s blagotvornim učinkom.



Na kraju Vašeg dana, prepustite se užitku u bogatoj gastronomskoj ponudi novog hotela Atrij**** Superior u kojem lokalni majstori kuhinje pripremaju izvrsna jela jedinstvenog ukusa, od pomno odabranih sastojaka, u nastojanju da očuvaju tradicionalna jela u sklopu gastronomije koja slijedi suvremene trendove usmjerene na zdrav način prehrane. Gurmansko iskustvo nadopunite vrhunskim vinima s okolnih vinogorja prema preporuci ljubaznog sommeliera.

U svakom slučaju, jedinstvena kombinacija sportskih snježnih aktivnosti na Rogli te opuštanje i odmaranje u termama Zreče učinit će zadovoljnim i najzahtjevnijeg gosta.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 161101
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr